EN

Microsoft Outlook 2010

Podrobná uživatelská příručka

Jiří Lapáček


Nejoblíbenější řada příruček k sadě Microsoft Office
Outlook přináší ve verzi 2010 řadu nových funkcí, nové ovládání, nastavení i vzhled. S touto uživatelskou příručkou jej dokážete plně ovládnout a efektivně využít nejen k práci s elektronickou poštou, ale také k plánování času, schůzek, evidenci kontaktů, poznámek a mnohému dalšímu. Naučíte se Outlook používat v každodenní praxi doma nebo v kanceláři, to vše na mnoha praktických ukázkách zkušeného autora.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 344
EAN 9788025131503
Datum vydání 06.08.2012
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,52
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Potřebujete v Outlooku 2010 umět více než základní práci s poštou? Chcete důvěrně poznat a naučit se ovládat všechny jeho agendy od e-mailového klienta přes kalendáře až po úkoly a schůzky? Zajímají vás nové funkce Outlooku 2010 a potřebujete se rutinně orientovat v jeho novém prostředí?

Podrobná uživatelská příručka, nejpodrobnější publikace o Outlooku z pera českého autora, vás naučí, jak s jeho pomocí efektivně organizovat svůj pracovní čas. Přehledně strukturovaný výklad nepopisuje suše uživatelské rozhraní, ale je orientován na konkrétní činnosti a dosažení praktických výsledků. Doplňuje ho množství ilustrativních obrázků, tipů, upozornění na možná úskalí, přehled užitečných klávesových zkratek a nového rozhraní pro ty, kteří na Outlook 2010 přecházejí z verze 2003 a starší. Kniha se mimo jiné věnuje podrobně těmto tématům:

- Práce s poštou organizovanou do konverzačních vláken

- Vyhledávání a organizace zásilek podle vlastních parametrů

- Připojení elektronického podpisu, tvorba šablon zpráv a podpisů

- Filtrování, hromadná korespondence, automatické odpovědi

- Plánování událostí a schůzek, propojení a sdílení kalendářů

- Vytváření vizitek, spojení osob s údaji na sociálních sítích

- Přidělování, připomínání a změna pořadí úkolů

- Využití poznámek a deníku v ostatních agendách

- Archivace, import, export a tisk pošty, kalendáře a adresáře

Knihy z edice Podrobná uživatelská příručka již pomohly více než sto tisícům českých čtenářů. O autorovi:

Jiří Lapáček pracoval po absolvování VŠCHT deset let jako programátor. Stál u zrodu známé firmy Software602, pro niž vytvořil dokumentaci ke všem jejím produktům. Je autorem několika interaktivních počítačových kurzů, řady článků, např. pro časopis Počítač pro každého, a více než desítky úspěšných knih. Jeho publikace vynikají živým stylem a srozumitelností pro začínající uživatele.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jiří Lapáček

Jiří Lapáček

Jiří Lapáček pracoval po absolvování VŠCHT deset let jako programátor. Stál u zrodu známé firmy Software602, pro niž vytvořil dokumentaci ke všem jejím produktům. Je autorem několika interaktivních počítačových kurzů, řady článků, například pro časopis Počítač pro každého, a více než desítky úspěšných knih z řad Jednoduše a Pro seniory. Jeho publikace vynikají živým stylem a srozumitelností pro začínající uživatele.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM