EN

LEGO® NINJAGO: Kniha Spinjitzu

Kolektiv


Staň se bojovníkem nindža a ovládni starobylé učení Spinjitzu
Kniha Spinjitzu je víc než jen pár stránek v pěkném obalu. Obsahuje moudrost učení a je ten, kdo je schopen pozorně vnímat, se z ní může naučit velké věci. Její autorem je sám Mistr Wu, který učil všechny bojovníky Ninjago. Prozradí ti, v čem celé učení spočívá, i to, jak se vyvíjel dlouhý spor mezi ním a Garmadonem. Čeká na tebe pár pěkně překvapivých informací i spousta rad, které ti pomůžou dojít až k vysněnému cíli a stát se skutečným nidnžou ovládajícím Spinjitzu.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název LEGO® NINJAGO - LLB 701
Původní jazyk angličtina
Řada Lego NinjaGo
Počet stran 96
EAN 9788026415916
Datum vydání 16.10.2017
Věk od 6
Formát 184x237 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,483
Typ Kniha + doplněk
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kniha Spinjitzu je víc než jen pár stránek v pěkném obalu. Obsahuje moudrost učení a je ten, kdo je schopen pozorně vnímat, se z ní může naučit velké věci. Její autorem je sám Mistr Wu, který učil všechny bojovníky Ninjago. Prozradí ti, v čem celé učení spočívá, i to, jak se vyvíjel dlouhý spor mezi ním a Garmadonem. Čeká na tebe pár pěkně překvapivých informací i spousta rad, které ti pomůžou dojít až k vysněnému cíli a stát se skutečným nindžou ovládajícím Spinjitzu.

Při jejím čtení měj však vždy na paměti odkaz samotného Mistra Wu:

„Vlastnit Knihu Spinjitzu s sebou nese obrovskou zodpovědnost. Informace, jež jsou její součástí, musejí být používány moudře a výhradně ve jménu dobra. Pevně doufám, že čtenář použije sílu Spinjitzu k tomu, aby v sobě odhalil své pravé schopnosti, a stal se tak jedním z výjimečných šampionů ostrova Ninjago.“

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Lego NinjaGo"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM