EN

Abrakadabra

Příručka mladého kouzelníka

Kolektiv


Zkus kouzlit jako Harry Potter!
Chceš překvapit své přátele a vystoupit jako velký kouzelník? Pak se nauč vzrušující kouzla, které přivedou tvé diváky k úžasu. Všechny kouzelnické triky jsou v knize názorně a srozumitelně vysvětleny pomocí mnoha fotografií. Můžeš si vybrat jednoduché triky pro začínající kouzelníky, záludnější triky pro kouzelnické učně nebo zvlášť působivé triky pro profesionální kouzelníky. Kouzelnický kostým, vytvořený podle návodu v knize, a tipy pro tvá kouzelnická vystoupení jsou zárukou tvého úspěchu.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Abrakadabra, dreimal schwarzer Kater
Původní jazyk němčina
Počet stran 160
EAN 9788026611837
Datum vydání 02.10.2017
Věk od 8
Formát 215x280 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,85
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Chceš překvapit své přátele a vystoupit jako velký kouzelník? Pak se vydej spolu s mistrem Čáryfukem do magického světa kouzel a nechej si jím ukázat jeho nejlepší triky. Nauč se vzrušující kouzla s kartami, kostkami a mincemi, pohrávej si s čísly jako opravdový početní umělec. Magická kouzla s šátkem a provazem a tajuplné iluze přivedou tvé diváky k úžasu.

Kouzelnické triky jsou názorně a srozumitelně vysvětleny pomocí mnoha fotografií. Můžeš si vybrat jednoduché triky pro začínající kouzelníky, záludnější triky pro kouzelnické učně nebo zvlášť působivé triky pro profesionální kouzelníky. Řada tipů mistra Čáryfuka ti pomůže, aby ses jako mávnutím kouzelného proutku stal/a velkým mistrem magie.

Se speciálními bonusy:

• Návod na výrobu fantastického kouzelnického kostýmu

• Nápady na úžasná kouzelnická vystoupení

• Spousta názorných fotografií

• Srozumitelné vysvětlení triku krok za krokem

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM