EN

Star Wars - Darth Bane 3. Dynastie zla

Drew Karpyshyn


Vždy dva mají být; ne více, ne méně. Jeden aby moc ztělesňoval, druhý aby po ní toužil.
Uplynulo dvacet let od doby, co Darth Bane, vládnoucí Temný pán ze Sithu, zničil pradávný řád oddaný temné straně a přetvořil ho pravidlem dvou. Jeho učednice Zannah se však zatím neukázala být hodnotnou nástupkyní. Bane ví, že sithský sen o nadvládě nad galaxií nesmí zemřít spolu s ním, a rozhodne se najít ztracený holokron dávného mistra Dartha Andeddua, který jediný může zajistit jemu i Sithům nesmrtelnost.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název Star Wars Darth Bane 3. Dynasty of Evil
Původní jazyk angličtina
Počet stran 336
EAN 9788025239919
Datum vydání 30.10.2017
Věk od 14
Formát 105x174 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,18
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Uplynulo dvacet let od doby, co Darth Bane, vládnoucí Temný pán ze Sithu, zničil pradávný řád oddaný temné straně a přetvořil ho pravidlem dvou: jeden mistr, aby držel moc a předával moudrost, a jeden učeň, aby se učil, a nakonec vyzval a porazil mistra v souboji na život a na smrt. Ale Baneova učednice Zannah se zatím neukázala být hodnotnou nástupkyní. S rozhodnutím, že sithský sen o nadvládě nad galaxií nezemře spolu s ním, Bane přísahá, že odhalí tajemství zapomenutého Temného pána, které zajistí Sithům nesmrtelnost – a jemu také.

Zannah ví, že mistr o ní začíná pochybovat, a tak připravuje jeho pád a chystá se mu konečně vyrvat titul Temného pána ze Sithu. Pronásleduje mistra z ponurých hlubin zpustošeného světa do pouštního tábora, kde bude o osudu temné strany rozhodnuto poslední smrtelnou ranou světelným mečem.

Další tituly z řady "Star Wars - Darth Bane"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM