EN

Batman - Náměsíčnice

Marie Lu


Druhý díl úspěšné série o mládí superhrdinů! Bruce Wayne v příběhu od autorky fantasy trilogie Legenda
V Gothamu umírají lidé. Město terorizují Náměsíčníci a významné obyvatele loví bezpečnostní systémy, které se obrátily proti nim. Dalším na seznamu je Bruce Wayne, dědic technologického impéria, jenž je ale po potyčce s policií uvězněn v neblaze proslulém vězení. Tam potká Madeleine, která toho ví o Náměsíčnících až příliš. Je dívka jedinou nadějí na záchranu, nebo se stane zhoubou celého Gothamu?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Batman - Nightwalker
Původní jazyk angličtina
Řada DC Icons
Překladatel Zdeněk Uherčík
Počet stran 232
EAN 9788075446381
Datum vydání 08.10.2018
Věk od 12
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,424
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

V Gothamu umírají lidé. Město terorizují Náměsíčníci a významné obyvatele loví bezpečnostní systémy, které se obrátily proti nim. Dalším na seznamu je Bruce Wayne, dědic technologického impéria, jenž je ale po potyčce s policií odsouzen k veřejně prospěšným pracím v neblaze proslulém vězení. Tam potká Madeleine, která toho ví o Náměsíčnících až příliš. Je dívka jedinou nadějí na záchranu, nebo se stane zhoubou celého Gothamu?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "DC Icons"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Marie Lu

Marie Lu

Narodila se nedaleko Šanghaje, když však začala studovat v USA na University of Southern California, usadila se v kalifornské Pasadeně. Zde žije se svým přítelem, čivavou a dvěma Welsh Corgi Pembroky. Než se stala spisovatelkou na plný úvazek, pracovala jako umělecká ředitelka ve společnosti věnující se vývoji videoher. Napsala například série Legenda či Warcross.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM