EN

Jen aby, řekla moje žena

Michael Třeštík


Postřehy plné suchého humoru a sebeironie
Občas potkám lidi, kteří říkají, že nejsou na Fejsbuku. Připojí k tomu vždycky zdůvodnění, ze kterého vyplývá, že já jsem debil. Dřív jsem si kladl spousty otázek, ale jak jsem zrál, tak se jednotlivé dílčí otázky spojovaly do otázek obecnějších, ty pak do ještě obecnějších, až zbyla jen jedna úplně základní: Kde mám brejle?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 152
EAN 9788026709817
Datum vydání 23.11.2017
Věk od 15
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,226
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Občas potkám lidi, kteří říkají, že nejsou na Fejsbuku. Připojí k tomu vždycky zdůvodnění, ze kterého vyplývá, že já jsem debil. Co já už přečetl knih o duševní práci. Jak má být optimistické prostředí, ergonomicky správné sezení, čistý vzduch a kdo ví co ještě, a stejně všechno důležité jsem zatím vymyslel při cigáru zmáčknutý na stoličce mezi zdí a vanou v koupelně.

Dřív jsem si kladl spousty otázek, ale jak jsem zrál, tak se jednotlivé dílčí otázky spojovaly do otázek obecnějších, ty pak do ještě obecnějších, až zbyla jen jedna úplně základní: Kde mám brejle?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Michael Třeštík

Michael Třeštík

Původním vzděláním inženýr architekt je od roku 1989 na volné noze a pracuje jako výtvarný kritik, publicista a spisovatel. Několik let byl šéfredaktorem a vydavatelem literárního týdeníku TVAR a vydavatelem encyklopedií KDO JE KDO. Od roku 1992 je dramaturgem většiny filmů své ženy, dokumentaristky Heleny Třeštíkové. Vedle románu Zdi tvé (1988) a knih shrnujících jeho vtipné životní postřehy napsal také publikace o výtvarném umění, architektuře a designu určené pro děti a rodiče. Aktivně se věnuje kresbě. Patří k významným sběratelům a znalcům českého výtvarného a užitého umění. Od roku 2003 vede internetový obchod s uměním a starožitnostmi eAntik.
Zobrazit profil autora

Recenze

cbdb.cz - Michael Třeštík a jeho statusy

„…Michael Třeštík zná český jazyk a umí si hrát se slovy, proto jsou jeho texty vtipné a čtenářsky působivé. Doporučuji k přečtení i další autorova díla…“
NAPIŠTE NÁM