EN

2x Samuel Bjork BOX

Samuel Bjork


Když Samuel Bjork píše, čtenáři zapomínají dýchat.
„Od dob Larssonova Millenia tu nejspíš nebyla tak zvláštní, nesourodá, a přitom skvěle fungující dvojice vyšetřovatelů jako u nadšeně přijímaného románu Samuela Bjorka...“ napsal po českém vydání románu V lese visí anděl recenzent v Instinktu. A čtenářská obliba detektivek s Holgerem Munchem a Miou Krügerovou jeho slova potvrzuje. Užijte si oba jejich případy v jednom!

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní jazyk norština
Překladatel Eva Dohnálková
Počet stran 0
EAN 9788025907634
Datum vydání 13.11.2017
Věk od 15
Formát 142x208 mm
Nakladatelství PLUS
Hmotnost 1,14
Typ Kniha

„Od dob Larssonova Millenia tu nejspíš nebyla tak zvláštní, nesourodá, a přitom skvěle fungující dvojice vyšetřovatelů jako u nadšeně přijímaného románu Samuela Bjorka...“ napsal po českém vydání románu V lese visí anděl recenzent v Instinktu. A čtenářská obliba detektivek s Holgerem Munchem a Miou Krügerovou jeho slova potvrzuje. Policejní detektiv Holger Munch má těsně před důchodem a už se těší, až si bude naplno užívat vážnou hudbu, matematické hádanky a pokuřování cigaret. Mia Krügerovou je mladá vyšetřovatelka s obrovskou intuicí, ale jen stěží se vyrovnává s hrůzami, s nimiž se v práci potkává. Ale nemůže zůstat stranou, když Norskem otřásají podivné vraždy šestiletých holčiček, které někdo obléká do bílých šatiček a nechává v lese s cedulkou „Cestuji sama“ na krku. A ani tehdy, když se v lese na lůžku ze sovích per objeví tělo mladé dívky. Kdo jsou pachatelé těchto hrůzných činů, a co je k nim vede? Užijte si dvojitou dávku napětí s boxem 2x Samuel Bjork. Vychází v omezeném nákladu.

Další tituly z řady "Holger Munch a Mia Krügerová"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Samuel Bjork

Samuel Bjork

Pod pseudonymem Samuel Bjork se skrývá úspěšný norský spisovatel, dramatik, zpěvák a textař Frode Sander Oien. Ve své bestsellerové detektivní sérii přivedl na scénu dvojici vyšetřovatelů Holgera Muncha a Miu Krügerovou, které si čtenáři doslova zamilovali. Po trilogii V lese visí anděl, Sova a Clona, která se hned po vydání stala hitem v celé Skandinávii a vyvolala obrovskou vlnu mezinárodního zájmu, přišel s prequelovým dílem Vlk, kde se odhalí minulost obou hrdinů a provázání jejich osudů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM