EN

Síla stylu

Barbara Nesvadbová


Styl je vaše DNA. Nenechte si ho vzít.
Jak nepodlehnout trendům? Jak lichotit vlastní postavě? Jak najít šaty, za kterými se každý muž otočí? Móda je komunikační prostředek. Oblečení o nás říká víc, než si myslíme. A než jsme ochotné si přiznat. Jistě neplatí, že šaty dělají člověka. Nicméně první dojem na vaše okolí skutečně utváří. A první dojem je skoro stejně důležitý, jako první láska.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 224
EAN 9788026712541
Datum vydání 06.09.2018
Věk od 18
Formát 180x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,617
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Jak nepodlehnout trendům? Jak lichotit vlastní postavě? Jak najít šaty, za kterými se každý muž otočí? Móda je komunikační prostředek. Oblečení o nás říká víc, než si myslíme. A než jsme ochotné si přiznat. Jistě neplatí, že šaty dělají člověka. Nicméně první dojem na vaše okolí skutečně utváří. A první dojem je skoro stejně důležitý jako první láska.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Barbara Nesvadbová

Barbara Nesvadbová

Barbara Nesvadbová se narodila v rodině dvou lékařů, její otec Josef se ale věnoval také literární tvorbě a byl úspěšným autorem sci-fi. Barbara vystudovala Fakultu sociálních věd Univerzity Karlovy. Roku 1997 vydala svou prvotinu Řízkaři a poté následovaly další knihy, mimo jiné Bestiář, Pohádkář (oba tituly byly na základě jejího scénáře úspěšně zfilmovány), Pralinky, Laskonky a mnoho dalších. Je členem správní rady občanských sdružení Etincelle a Startujeme.cz, která podporují zaměstnávání mentálně handicapovaných spoluobčanů, v rámci spolupráce realizovala koncept kaváren Mezi řádky a Bez konce. Je zakladatelkou nadačního fondu Be Charity, který pomáhá s péčí o děti s hendikepem a po úrazech. Napsala šestnáct knih, z toho dvě pro děti: Garpíškoviny a Tři maminky a tatínek.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM