EN

Osm (brož.)

Radka Třeštíková


Tak trochu jiný detektivní román od autorky bestselleru Bábovky.
Jednu březnovou sobotu je nalezena postřelená mladá dívka. Michaela zůstává v bezvědomí a policie je při vyšetřování bezradná. Kdo čin spáchal a proč? Snoubenec, nejlepší kamarádka, někdo z rodiny, kde hlídala děti? Vysvětlení nepřichází ani po probuzení z kómatu. Michaela si totiž osudný den nepamatuje. A co víc, nepamatuje si ani poslední rok svého života. Rok, který začal tak nevinně, všem zamíchal životy a skončil pokusem o vraždu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 384
EAN 9788026710912
Datum vydání 22.02.2018
Věk od 18
Formát 125x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,418
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Jednu březnovou sobotu je v Ďáblickém háji nalezena postřelená mladá dívka Michaela. Zůstává v bezvědomí a policii se nedaří vyšetřit, kdo čin spáchal a proč. Byl to její snoubenec, nejlepší kamarádka nebo snad někdo z rodiny, ve které Michaela hlídala děti? Ona sama si po probuzení z kómatu osudný den nepamatuje, co víc, nepamatuje si celý poslední rok svého života. Rok, který začal tak nevinně jako pohlazení a skončil pokusem o vraždu…

„Já vám pomůžu,“ nabídne se Honza a rychle k lůžku přiskočí, vůbec se z toho nehroutí jako předtím Alice a v těch jeho dotecích je obrovská něha. Jemně přejíždí prsty po Míšině rameni, šeptá, že všechno bude zase v pořádku, a pak si všimne, že má Míša vzadu za levým uchem malinké tetování. Ale Míša nikdy žádné tetování nechtěla a jehel se bála jak čert kříže.

„Hotovo,“ vydechne sestřička.

Honza nereaguje, myslí na to, co právě viděl.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Další tituly z řady "Radka Třeštíková"

Audio

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Radka Třeštíková

Radka Třeštíková

Radka Třeštíková se narodila a vyrůstala na Jižní Moravě, v Praze vystudovala práva a sedm let se jim profesně věnovala. Svoji prvotinu vydala v roce 2014, největšího ohlasu zatím dosáhla svou třetí knihou Bábovky, která se stala literární událostí roku 2016. Mimořádně úspěšný byl i následující román Osm s detektivní zápletkou a Veselí, ve kterém se hlavní hrdinka vrací z Prahy do Veselí nad Moravou, odkud autorka pochází. V roce 2020 vyšla její šestá kniha Foukneš do pěny o cestě za vlastním já až na konec světa.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM