EN

Roger Federer: tenisový král

David Kozohorský


Zasvěcený životopis legendární tenisové hvězdy
Roger Federer. Hvězda, která zásadně ovlivňuje bílý sport skoro dvacet let. Jeho schop¬nost adaptovat se na nové trendy ve vybavení, taktice, ale i na mladší soupeře, odhodlané a zatím nezatížené jeho silou neporazitelného šampióna, zaslouží obdiv. Přitom nežije jen životem sportovce. Angažuje se v te¬nisové politice, podporuje spoustu charitativních projektů, ale také se odvážně pouští do opravdu velkého byznysu – a v neposlední řadě je hlavou početné rodiny.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 360
EAN 9788075975447
Datum vydání 17.10.2019
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,516
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Roger Federer. Hvězda, která zásadně ovlivňuje bílý sport skoro dvacet let. Jeho schop¬nost adaptovat se na nové trendy ve vybavení, taktice, ale i na mladší soupeře, odhodlané a zatím nezatížené jeho silou neporazitelného šampióna, zaslouží obdiv.

Přitom nežije jen životem sportovce. Angažuje se v te¬nisové politice, podporuje spoustu charitativních projektů, ale také se odvážně pouští do opravdu velkého byznysu – a v neposlední řadě je hlavou početné rodiny.

Ve věku, kdy už žádný z jeho slavných před¬chůdců aktivně nehrál, neustále posiluje hodnotu vlastní značky nejen na kurtu, ale i mimo něj. Stále v ruce drží dostatek trumfů. Nejdůležitější ale je, že ví, kdy je pou¬žít, a pokud si není jistý, má kolem sebe lidi, kteří mu se správnými a potřebnými rozhodnutími pomohou anebo je udělají za něj.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM