EN

Sladkosti ze Svatojánu

Eva Francová


Sladkosti bez rafinovaného cukru od populární foodblogerky
Máte rádi sladkosti? A chcete mlsat zdravě? Vyzkoušejte některý z více než stovky originálních receptů na dezerty, které neobsahují téměř žádný cukr, a zároveň skvěle chutnají. Jsou totiž plné dobrot, jako jsou ořechy, ovoce nebo chutná semínka. Vyzkoušejte třeba třešňový koláč s tofu, velikonočního beránka s jablečným pyré nebo borůvkový koláč s kakaovým máslem. Všechny recepty jsou veganské a nenajdete v nich bílý rafinovaný cukr.

Detailní informace

Jazyk čeština
Řada Svatoján
Počet stran 224
EAN 9788026713159
Datum vydání 01.11.2018
Věk od 18
Formát 170x240 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,724
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Máte rádi sladkosti? A chcete mlsat zdravě? Vyzkoušejte některý z více než stovky originálních receptů na dezerty, které neobsahují téměř žádný cukr, a zároveň skvěle chutnají. Jsou totiž plné dobrot, jako jsou ořechy, ovoce nebo chutná semínka. Nenajdete v nich však žádné kravské mléko, produkty z něho či vejce. Všechny recepty jsou veganské a neobsahují bílý rafinovaný cukr. Ale ani s čistě rostlinnými surovinami se nemusíte bát o výsledek, bude stejně chutný jako běžné moučníky a dezerty. Vyzkoušejte třeba třešňový koláč s tofu, velikonočního beránka s jablečným pyré nebo borůvkový koláč s kakaovým máslem.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Svatoján"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Eva Francová

Eva Francová

Výtvarnice a fotografka na volné noze, která se rozhodla opustit město a žít se svou rodinou uprostřed přírody ve Svatojanském újezdu nedaleko Jičína. Mnoho fanoušků si získala nejen originálním přístupem k vaření a novými, vždy pečlivě vyzkoušenými recepty, ale i neuvěřitelným klidem a pohodou, které čtenářům předává prostřednictvím svého blogu Kuchařka ze Svatojánu. Právě ten se stal základem pro sérii jejích knih o vaření. Televizní diváci ji znají z hostování v pořadu Kouzelné bylinky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM