EN

Časodějové – Koruna času

Natalja Ščerba


Rozhodující bitva o trůn Času nastává! Závěrečný díl nejúspěšnější ruské fantasy ságy.
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Olga Zakis
Číslo dílu 6
Jazyk čeština
Původní název Časoději 5 - Časovaja bitva
Původní jazyk ruština
Překladatel Martina Pálušová
Počet stran 428
EAN 9788025341056
Datum vydání 21.03.2019
Věk od 11
Formát 152x228 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,728
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Sága o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, se uzavírá. Tajemství budou odhalena a konečně se dozvíme, na čí straně je sám Čas.

Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky.

Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Časodějové"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Natalja Ščerba

Natalja Ščerba

Natalja Ščerba je ukrajinská rusky píšící spisovatelka, autorka celé řady úspěšných knih pro mládež. K nejčtenějším patří její fantasy série Časodějové – série o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem. Příběh Časodějů a jejich hlavních hrdinů Vasilisy a Feše si získal srdce statisíců fanoušků a celá série obdržela řadu literárních ocenění. Celkový náklad edice přesáhl milion vydaných exemplářů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM