EN

Ohrožená zvířata

Pavla Hanáčková


Poznejte ohrožená zvířata, rostliny i místa a naučte se, jak přírodu chránit!
Podívejte se kolem sebe. Taky jste si všimli poházených odpadků, chřadnoucích stromů a rostlin? Nezdá se vám, že některé obyvatele vidíte čím dál méně? Není divu – my, lidé, jsme to přírodě totiž pěkně zavařili. Dokonce tak, že některá zvířata budeme brzy znát jen z obrázků. Lidí přibývá a přírody ubývá. Pomozte přírodě a čtěte! Dozvíte se, jaká místa, zvířata i rostliny jsou v ohrožení a jak jim můžete pomoci.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 36
EAN 9788000053325
Datum vydání 24.06.2019
Věk od 6
Formát 215x280 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,45
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Podívej se kolem sebe – zdá se ti, že je v přírodě všechno v pořádku? Taky sis všimnul poházených odpadků, chřadnoucích stromů a rostlin? Nezdá se ti, že některé obyvatele vidíš čím dál méně? Není divu – my, lidé, jsme to přírodě totiž pěkně zavařili. Dokonce tak, že některé druhy zvířat budeme brzy znát jen z obrázků. Lidí přibývá a přírody ubývá. Kácíme stromy, osídlujeme i dříve neprobádaná místa a bereme zvířatům a rostlinám jejich domovy. Jestli chceš přírodě pomoci, neváhej a čti! Dozvíš se, jaká místa, zvířata i rostliny jsou v ohrožení a jak jim můžeš podat pomocnou ruku.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Pavla Hanáčková

Pavla Hanáčková

Pavla Hanáčková pochází z malebné moravské vesnice obklopené vinicemi. Četba knih a touha po psaní ji doprovází již od útlého dětství. Po ukončení studia anglické a čínské filologie na FF UP v Olomouci ji osud zavál daleko od čínských znaků až do nakladatelství Albatros Media a.s., kde se začala jako literární redaktorka věnovat knižní tvorbě pro děti. Ráda cestuje po světě, kde čerpá inspiraci pro nové náměty a kde má také možnost věnovat se své další vášni – jídlu a všemu s ním spojenému.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM