EN

Bouřná vrána

Kalyn Josephsonová


Hřmění a tlukot křídel se nesou horkou nocí… První díl originální fantasy série.
V tropickém království Rhodaire jsou kouzelné vrány, vládnoucí magií živlů, součástí všech aspektů života… dokud do země nevtrhne Illuciánská armáda. Děsivé události invaze uvrhnou princeznu Anthiu do hluboké deprese. Když je nucena do svazku s korunním princem Illucie, začne spolu se svou sestrou Calizou jednat. Poté co najdou skryté vraní vejce, vymyslí nebezpečný plán: nechat tajně vylíhnout vejce a získat zpátky, co jim nepřátelé vzali.

Detailní informace

Původní název The Storm Crown
Původní jazyk angličtina
Počet stran 336
EAN 9788075449702
Datum vydání 23.03.2020
Věk od 0
Formát 130x200 mm
Hmotnost 0,468
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

V tropickém království Rhodaire jsou vrány, vládnoucí magií živlů, běžnou součástí každodenního života… dokud k nim nevtrhne Illuciánská armáda a všechno nezničí.

Princezna Anthia se od té chvíle utápí v depresích a jediné, nač dokáže myslet, je obrovská ztráta a prázdnota v jejím srdci. Její sestra Caliza má mezitím plné ruce práce s troskami království, jenž po smrti matky skončilo na jejích bedrech.

Ale když je Caliza přinucena souhlasit se sňatkem mezi její sestrou a illuciánským korunním princem, Thiu to konečně přiměje vylézt z postele. A poté co v ruinách hnízdiště nalezne poslední nepoškozené vejce, vymyslí dívky nebezpečný plán – nechat tajně vylíhnout vejce a získat zpátky, co jim nepřátelé vzali.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kalyn Josephsonová

Kalyn Josephsonová

Kalyn Josephsonová píše odmalička a debutovala knihou Bouřná vrána. Vyrostla v San Luis Obispo v Kalifornii, vystudovala biologii a angličtinu na univerzitě Santa Clara. Má slabost pro fantazijní světy plné magie, zvířat s nečekanými schopnostmi a hrdinek, které se se vždycky zapletou do problémů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM