EN

Příběh Casanovy A1/A2

dvojjazyčná kniha pro začátečníky

Valeria De Tommaso


Studujte italštinu s legendárním svůdníkem z Benátek!
Na stránkách knihy máte možnost nahlédnout do několika epizod z dobrodružného života milovníka žen Giacoma Casanovy. Nemusíte se však obávat, že byste textu neporozuměli. Je napsaný zjednodušenou italštinou tak, aby vyhovoval potřebám začínajícího čtenáře. Na každé stránce naleznete český zrcadlový překlad, cvičení na konci knihy jsou vhodná pro ověřeni získaných znalosti. Audionahrávka, na které příběh vypráví rodilý mluvčí, je zdarma ke stažení na webu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 9788026614920
Datum vydání 13.01.2020
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,161
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Studujte italštinu s legendárním svůdníkem z Benátek! Je známý především díky svým milostným avantýrám, ale ve skutečnosti se jednalo o velmi vzdělaného muže, zdatného spisovatele, volnomyšlenkáře, dobrodruha a cestovatele. Byl cílevědomý, vyznal se v lidech, zajímal se o matematiku, filozofii, okultní vědy, poezii a divadlo a stýkal se s významnými osobnostmi své doby.

Na stránkách knihy máte možnost nahlédnout do několika epizod z dobrodružného života milovníka žen Giacoma Casanovy. Nemusíte se však obávat, že byste textu neporozuměli. Je napsaný zjednodušenou italštinou tak, aby vyhovoval potřebám začínajícího čtenáře. Na každé stránce naleznete český zrcadlový překlad, cvičení na konci knihy jsou vhodná pro ověřeni získaných znalosti.

Audionahrávka ve formátu MP3, na které text vypraví rodilý mluvčí, je zdarma ke stažení na webu.

Další tituly z řady "Dvojjazyčná kniha pro začátečníky"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM