EN

Alenka v říši divů A1/A2 (NJ–ČJ)

dvojjazyčná kniha pro začátečníky

Jana Navrátilová, Caroll Lewis


Studujte němčinu s Alenkou!
Na stránkách knihy máte možnost nahlédnout do imaginárního světa plného podivínů a podivuhodností a přečíst si o neuvěřitelných příhodách Alenky v němčině. Nemusíte se však obávat, že byste textu neporozuměli. Je napsaný zjednodušenou němčinou tak, aby vyhovoval potřebám začínajícího čtenáře. Na každé stránce naleznete český zrcadlový překlad, cvičení na konci knihy jsou vhodná pro ověření získaných znalostí. Audionahrávka ve formátu MP3, na které příběh vypráví rodilá mluvčí, je zdarma ke stažení na webu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788026615286
Datum vydání 06.04.2020
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,148
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Matematik a profesor na Oxfordu Lewis Carroll se celosvětově proslavil dětskými knihami, které vypravují o dobrodružstvích dívenky jménem Alenka. Nejznámější je první příběh o světě v podzemí, kam Alenka nečekaně spadne při sledování bílého králíka. Putování za ním ji přivede k vévodkyni, kloboučníkovi, kočce Šklíbě, srdcové královně a dalším bizarním postavám a čtenáře vtáhne do světa fantazie a slovních hříček.

Na stránkách knihy máte možnost nahlédnout do tohoto imaginárního světa plného podivínů a podivuhodností a přečíst si o neuvěřitelných příhodách Alenky v němčině. Nemusíte se však obávat, že byste textu neporozuměli. Je napsaný zjednodušenou němčinou tak, aby vyhovoval potřebám začínajícího čtenáře. Na každé stránce naleznete český zrcadlový překlad, cvičení na konci knihy jsou vhodná pro ověření získaných znalostí. Audionahrávka ve formátu MP3, na které text vypraví rodilá mluvčí, je zdarma ke stažení na webu.

Další tituly z řady "Dvojjazyčná kniha pro začátečníky"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jana Navrátilová

Jana Navrátilová

Vystudovala germanistiku na Filozofické fakultě MU a poté působila jako profesorka němčiny na středních školách. Mnohaleté zkušenosti s výukou ji inspirovaly k napsání řady úspěšných publikací, například učebnic Němčina za 24 dnů, Němčina pro lenochy a věčné začátečníky, ilustrovaného slovníku 1000 německých slovíček a dalších.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM