EN

Píseň mořských válečnic

Catherine Doyleová


Schyluje se k bitvě o Arranmore. Druhý díl Bouřňákova ostrova.
Fionn Boyle není Bouřňákem ani půl roku, když ostrov Arranmore zaplaví armáda strašlivých Stopařů duší. Ti mají jediný cíl: Vzkřísit svoji paní, obávanou temnou čarodějku Morrigan. Fionn se ještě tak docela nenaučil ovládnout své kouzelné schopnosti, a tak musí požádat o pomoc mořanky, dobrá mořská stvoření. Málokdo však věří, že existují... Lze je vůbec bez magie najít? Mezitím se Stopaři duší připravují k útoku. Bitva o ostrov začíná!

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Lost Tide of Warriors
Původní jazyk angličtina
Překladatel Zdeněk Huml
Počet stran 264
EAN 9788000058382
Datum vydání 17.08.2020
Věk od 9
Formát 130x200 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,476
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Fionn Boyle není Bouřňákem ani půl roku, když ostrov Arranmore zaplaví armáda strašlivých Stopařů duší. A ti mají jediný cíl: vzkřísit svoji paní, dávnou temnou čarodějku Morrigan. Fionn se ještě nenaučil tak docela ovládnout své kouzelné schopnosti, a tak musí požádat o pomoc mořanky, dobré mořské netvory. Málokdo však věří, že se mu to podaří. Mezitím se Stopaři duší připravují k útoku… Bitva o ostrov začíná!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Catherine Doyleová

Catherine Doyleová

Catherine Doyleová vyrostla na pobřeží Atlantského oceánu. Lásku k literatuře v ní probudily slavné irské mýty a legendy. Je autorkou young adult trilogie Blood for Blood a několika čarovných knih pro mládež, mezi něž patří oceněná trilogie Bouřňákův ostrov. Catherine žije v západním Irsku se svým snoubencem Jackem a jejich psem Cali.  
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM