EN

Poslední lov

Jean Christophe Grangé


Komisař Pierre Niémans se vrací. Druhý díl bestselleru Purpurové řeky.
V německém pohoří Schwarzwald najdou dva lovci znetvořenou mrtvolu Jürgena von Geyersberga. Kdosi bohatému švábskému dědici uřízl hlavu a vykastroval ho. Na místo činu je povolána specializovaná dvojice vyšetřovatelů: Pierre Niémans a Ivana Bogdanovićová. Případ je zavede až na stopu Černých lovců, zločineckého praporu, který v roce 1941 založili nacisté. Když kriminalisté odhalí jedno strašlivé tajemství, sami se ocitají ve smrtelném nebezpečí...
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název La derniére chasse
Původní jazyk francouzština
Počet stran 352
EAN 9788075977830
Datum vydání 22.10.2020
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,588
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Legendární francouzský thriller má pokračování...

Komisař Pierre Niémans se téměř po dvaceti letech vrací. A spolu s ním je tu jeho parťačka Ivana Bogdanovičová.

Během honu v lese v Alsasku našli dva francouzští hosté tělo 34letého hraběte Jürgena von Geyersberga, potenciálního dědice z velmi zámožné německé rodiny. Hlavu oddělenou od těla, vykastrovaný, s vyjmutými vnitřnostmi. Čin je velmi krutý a historie rodiny dlouhá a pestrá. Komisař Niémans bude mít co dělat.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jean Christophe Grangé

Jean Christophe Grangé

Jean-Christophe Grangé (1961) je francouzský novinář, scenárista a autor thrillerů i mysteriózních románů. Profesně začínal jako nezávislý reportér, psal pro Paris Match, Sunday Times nebo National Geographic. V roce 1991 získal novinářskou cenu Reuter Prize za reportáž o ubývání lesů, v roce 1992 pak Světovou cenu tisku za reportáž o kormoránech. Svou první knihu Let čápů (Le vol des cigognes) napsal v roce 1994. Jeho druhý román Purpurové řeky (Les rivières pourpres) zaznamenal obrovský úspěch a v roce 2000 byl podle něj natočen stejnojmenný film s Jeanem Reno v hlavní roli, v roce 2018 se stal předlohou koprodukčního seriálu. V nakladatelství XYZ vyšlo kromě tohoto thrilleru i jeho pokračování s názvem Poslední lov (La dernière chasse), psychologický román Černá linie (La ligne noire) či krimithriller Snoubenky smrti (Les promises) z válečného Berlína. Kriminálka Den popela (Le Jour des Cendres) v Česku vyšla v roce 2023.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM