EN

Kuchařka při onemocnění slinivky

Růžena Milatová, Petr Wohl


Součástí je kalorická a biologická hodnota každého receptu.
Kuchařka určená všem, které postihlo onemocnění slinivky. Autorka vychází ze svých letitých odborných zkušeností, věnuje se výběru potravin, technologii při přípravě pokrmů i jejich nutriční hodnotě.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 128
EAN 9788076014275
Datum vydání 12.04.2021
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Vyšehrad
Hmotnost 0,21
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Tato kuchařka je určena těm, které postihlo onemocnění slinivky. Autorka vychází ze svých letitých odborných zkušeností dietní sestry (pracovnice IKEMu). Ač neopomíjí přísné dietní zásady, snaží se nemocným zpestřit jídelníček. Úvodem čtenáři najdou odborné slovo o této nemoci MUDr. Petra Wohla. Kapitoly se dále věnují výběru potravin, technologii při přípravě pokrmů a výměnným tabulkám potravin. V těchto přehledech si může každý pacient najít takovou potravinu, která přímo jemu bude vyhovovat. Vedle základních receptů na hlavní jídla, přílohy, saláty a moučníky, zde najdeme také vzorové jídelníčky na celý den. Součástí je kalorická a biologická hodnota každého receptu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Růžena Milatová

Růžena Milatová

Růžena Milatová vystudovala střední zdravotní školu, obor dietní sestra. V současné době pracuje jako nutriční terapeut ve společnosti IKEM. Své znalosti a zkušenosti zúročuje v úspěšných dietních kuchařkách.
Zobrazit profil autora

Petr Wohl

Petr Wohl

MUDr. Petr Wohl, Ph. D. (* 1970) je gastroenterolog a endoskopista. Působí v IKEMu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM