EN

Balada o ptácích a hadech (audiokniha)

Suzanne Collinsová


Hunger Games se vracejí! Poznejte minulost Coriolanuse Snowa.
Je ráno v Den sklizně, který zahajuje desáté Hladové hry. Osmnáctiletý Coriolanus Snow se v Kapitolu připravuje na svou jedinou příležitost získat slávu jako trenér, jeho šance jsou však mizivé. Dostal ponižující úkol trénovat největšího outsidera, splátkyni z Dvanáctého kraje. V aréně bude probíhat boj na život a na smrt. Mimo ni Coriolanus začne se svou splátkyní soucítit a stane před zásadním rozhodnutím: řídit se pravidly, nebo přežít?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Untitled Panem Novel
Původní jazyk angličtina
Řada Hunger Games
Počet stran 0
EAN 8594050432048
Datum vydání 24.06.2021
Věk od 12
Formát 140x125 mm
Nakladatelství Voxi
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,083
Typ CD audio

Pohánějí ho ambice. Soupeření ho žene kupředu. Ale za moc se platí.

Je ráno v Den sklizně, který zahajuje desáté Hladové hry. Osmnáctiletý Coriolanus Snow se v Kapitolu připravuje na svou jedinou příležitost získat slávu jako trenér, jeho šance jsou však mizivé. Dostal ponižující úkol trénovat největšího outsidera, splátkyni z Dvanáctého kraje. V Aréně bude probíhat boj na život a na smrt. Mimo ni Coriolanus zahoří ke své splátkyni city... a stane před zásadním rozhodnutím: řídit se pravidly, nebo přežít?

Další tituly z řady "Hunger Games"

Audio

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Suzanne Collinsová

Suzanne Collinsová

Americká spisovatelka je autorkou bestsellerových sérií Letopisy Podzemě a Hunger Games. Vystudovala obor dramatického psaní na New York University, nyní žije v Connecticutu se svým manželem a dvěma dětmi. Trilogie Hunger Games se od roku 2008, kdy vyšel první díl, držela přes pět let na žebříčku bestsellerů New York Times. Byla prodána do více než třiceti zemí, přeložena do více než padesáti jazyků a vznikla podle ní i úspěšná filmová série. Suzanne Collinsová se díky tomuto úspěchu dostala na seznam nejvlivnějších lidí, sestavovaný magazínem Time.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM