EN

YORK: Stínová šifra

Laura Rubyová


Dobrodružná výprava uličkami New Yorku!
V roce 1798 dorazila dvojčata Morningstarrova do New Yorku s vizí velkolepého města. Později zanechali pro obyvatele města hádanku – kdo ji rozluští, získá nepředstavitelné bohatství. Tess a Theo a jejich přítel Jaime žijí v domě postaveném Morningstarrovými – dokud developer neoznámí, že ji zbourá. To by znamenalo konec snu o rozluštění hádanky.Pokud chtějí zachránit svůj domov, musí ji rozluštit. A tak se pouští do tajuplných zákoutí New Yorku a netuší, že je čeká největší dobrodružství jejich životů!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název The Shadow Cipher
Původní jazyk angličtina
Řada YORK
Počet stran 352
EAN 9788076611603
Datum vydání 08.03.2021
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,474
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

V roce 1798 dorazila dvojčata Morningstarrova do New Yorku s vizí velkolepého města: tyčící se mrakodrapy, oslňující stroje a klikaté vlakové tratě, to vše fungující díky technologii, kterou nikdo nikdy předtím neviděl. O padesát sedm let později tito dva architekti záhadně zmizeli a zanechali pro obyvatele New Yorku hádanku umístěnou do zářícího města, které postavili. A kdo ji rozluští, obdrží nepředstavitelné bohatství. Do dnešních dnů však hádanka nikdy nebyla vyřešena a největší záhada moderního světa není nic jiného než turistická atrakce.

Tess a Theo Biedermannoví a jejich přítel Jaime Cruz žijí v bytovém domě postaveném dvojčaty Morningstarrovými – dokud developer neoznámí, že město souhlasilo s jejich prodejem. Pravděpodobné zničení těchto původních domů znamená konec snu o rozluštění hádanky, v který tak dlouho doufali obyvatelé New Yorku. A pokud Tess, Theo a Jaime chtějí zachránit svůj domov, musí dokázat, že šifra je skutečná a nejde o pohádku pro turisty. A jediným způsobem, jak to dokázat, je rozluštit ji. A tak se pouští do tajuplných zákoutí New Yorku a netuší, že je čeká největší dobrodružství jejich života!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "YORK"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM