EN

Dilema

B.A. Paris


Pravda by ji mohla zničit. Mlčení zase zničí jeho.
Livia nikdy nezažila svatbu snů, protože si Adama vzala v mládí a narychlo. O to víc se teď upíná na oslavu svých čtyřicátých narozenin, na níž bude chybět jen jejich dcera Marnie studující v zahraničí. Adam ale přichystal překvapení – tajně pro Marnie zařídil letenku domů. Když ho však během dne zdrtí šokující zpráva, není schopen ji Livii sdělit, než oslava skončí. Jak daleko zajde, aby své milované ženě dopřál posledních pár hodin štěstí?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Dilemma
Původní jazyk angličtina
Překladatel Karolina Medková
Počet stran 328
EAN 9788026719007
Datum vydání 29.10.2020
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,442
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Dnes večer slaví Livie svoje čtyřicáté narozeniny a tuhle party dost dlouho plánovala. Jediná osoba, která na ní bude chybět, je její dcera Marnie, která studuje v zahraničí. Livie se chce Adamovi svěřit s něčím, co se týká jejich dcery, ale čeká, dokud večírek neskončí, protože si nechce kazit svůj velký den. Jak by mu vysvětlila, že i když miluje svou dceru, je ráda, že tu dnes není. Adam je přesvědčený, že dnešní večer bude dokonalý a připraví Livii velké překvapení. Tajně zařídí Marnii cestu domů, aby dorazila na oslavu. Během dne se ale dozví hroznou zprávu a potřebuje ji říct Livii. Jenže když vidí, jak je šťastná, nechce jí kazit její party, protože právě přicházejí první hosté... Jak daleko jste schopni zajít, abyste dopřáli člověku, kterého milujete, posledních pár hodin štěstí? Čtvrtý román od bestsellerové autorky B. A. Paris vás udrží v napětí až do úplného konce.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Sabina Bobková
Vydání knihy proběhlo dost v tichosti, a bohužel i ten příběh je vcelku tišší než autorčiny předchozí. Dilema je příběh odehrávající se v jednom dni, konkrétně na jedné dlouho připravované oslavě. Příběh sledujeme očima dvěma hlavních hrdinů Livie a Adama. Na straně Livie tak vnímáme její nadšení z oslavy a na straně Adama pak naopak smutek a zoufalství. V jednotlivých kapitolách se ale kromě upřednostněné oslavě věnujeme i minulosti hrdinů. Odhaluje se nám celá řada rodinných dramat jako například odmítnutí rodiny, potrat, nevěra nebo lži. Co všechno jsme schopni obětovat pro lásku? Dilema je jiná kniha, je to velké rodinné drama, které se četlo na jednu stranu moc dobře, protože jsem knihu nemohla odložit, ale na druhou stranu se četlo s bolestným srdcem. Celá recenze: https://kniznipristaviste.blogspot.com/2020/12/recenze-dilema.html

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
B.A. Paris

B.A. Paris

B. A. Paris pochází z francouzsko-irské rodiny. Vyrůstala v Anglii, později se ale s rodinou přestěhovala do Francie, kde několik let pracovala v mezinárodní bance, poté se rekvalifikovala na učitelku a s manželem založila jazykovou školu. Nyní opět žijí v Anglii a mají spolu pět dcer. Její literární kariéru odstartoval psychologický thriller Za zavřenými dveřmi, který se stal světovým i českým bestsellerem. Následovaly další úspěšné tituly V pasti lží, Přiveď mě zpátky, Dilema a Terapie.
Zobrazit profil autora

Recenze

kniznipristaviste.blogspot.com - B. A. Paris – Dilema

„Ačkoliv je to jiná B. A. Paris je to pořád velmi dobrá kniha, která mi zlomila srdce a opravdu mě rozbrečela.“
NAPIŠTE NÁM