EN

Prsa

Nekonečný zdroj inspirace, krásy, života, humoru, ale i starostí od pravěku do dnešních dnů

Kolektiv


Potěšení číst, radost listovat
Oslavují je básníci, opěvují zpěváci, zobrazovali je pravěcí lovci i výtvarníci avantgardních směrů. Ženská ňadra byla od úsvitu věků předmětem obdivu, uctívání, fascinace, ale i humoru a radosti. Pro miliony mužů jsou zosobněním krásy, jsou klasickým symbolem věčnosti života i mateřské lásky.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 200
EAN 9788026433705
Datum vydání 12.11.2020
Věk od 15
Formát 205x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,61
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Oslavují je básníci, opěvují zpěváci, zobrazovali je pravěcí lovci i výtvarníci avantgardních směrů. Ženská ňadra byla od úsvitu věků předmětem obdivu, uctívání, fascinace, ale i humoru a radosti. Pro miliony mužů jsou zosobněním krásy, jsou klasickým symbolem věčnosti života i mateřské lásky. Pohled na ně odvádí silnější polovinu lidstva od pracovních povinností i sledování silničního provozu. V této knize jsme vám chtěli nabídnout krátkou procházku světem radosti a krásy inspirovaným tímto tak ženským atributem.

Podíváme se, jak se měnil „prsní“ ideál v průběhu staletí i jak se tento ideál liší v jednotlivých kulturách, jaké módní kreace zdobily ženskou hruď, zavzpomínáme na hvězdy stříbrného plátna, které se pyšnily bujnými i méně bujnými křivkami, zabrousíme do jazykovědy i geografie a také vám nabídneme několik chutných receptů třeba na křepelčí prsíčka…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM