EN

Velké sedmičky Velké pardubické

Miloslav Nehyba


Seznamte se s příběhem Velké pardubické, od prvních ročníků do současnosti.
S Velkou pardubickou, nejtěžším dostihem kontinentální Evropy, se pojí jedinečná historie. Vždyť se jedná o nejstarší sportovní podnik pravidelně pořádaný na našem území. Její dějiny jsou protkány skvělými výkony koní i jezdců, pestrými osudy lidí kolem koní i neopakovatelnými diváckými zážitky. Výjimečná publikace neopakovatelným způsobem vypráví příběhy jednotlivých ročníků, od toho úplně prvního v roce 1874 až po zatím poslední v roce 2020. Knihu doprovází bohatá a jedinečná obrazová příloha.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr sport
Jazyk čeština
Počet stran 304
EAN 9788026438458
Datum vydání 11.10.2021
Věk od 14
Formát 210x297 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 1,241
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

S Velkou pardubickou, nejtěžším dostihem kontinentální Evropy, se pojí jedinečná historie. Vždyť se jedná o nejstarší sportovní podnik pravidelně pořádaný na našem území. Její dějiny jsou protkány skvělými výkony koní i jezdců, pestrými osudy lidí kolem koní i neopakovatelnými diváckými zážitky.

Výjimečná publikace neopakovatelným způsobem vypráví příběhy jednotlivých ročníků, od toho úplně prvního v roce 1874 až po zatím poslední v roce 2020. Od předchůdců steeplechase v podobě parforsních honů pořádaných šlechtou, přes první těžké začátky, slavné období i žhavou současnost. Kniha je doprovázena řadou unikátních fotografií a na závěr nechybí úplný přehled koní, kteří „Velkou“ absolvovali.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM