EN

Kroniky prachu - Pár stránek navíc...

Lin Rina


Bonusová kniha pro fanoušky romantického bestselleru!
„Nejmilejší Eliso, už je to tady! Vše nejnutnější sbaleno, vše potřebné zařízeno, matka je dokonce spokojená s mým výběrem garderoby. Od středy za týden se vracím zpátky do Londýna.“ Bonusová sbírka epizodních příběhů, dopisů a autorčiných poznámek ke knize Kroniky prachu.
Získaná ocenění:
HumbookAwards, 2021, nejlepší romantická linka
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Lin Rina
Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Animants Welt: Ein Buch über Staubchronik
Původní jazyk němčina
Překladatel Dagmar Heeg
Počet stran 192
EAN 9788025349915
Datum vydání 26.11.2020
Věk od 14
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,349
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

„Nejmilejší Eliso, už je to tady! Vše nejnutnější sbaleno, vše potřebné zařízeno, matka je dokonce spokojená s mým výběrem garderoby. Od středy za týden se vracím zpátky do Londýna.“

Bonusová sbírka epizodních příběhů, dopisů a autorčiných poznámek ke knize Kroniky prachu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Kroniky prachu"

Hodnocení čtenářů

Nikola Ludvigová
Po dočtení Kronik prachu mi bylo jasné, že Pár stránek navíc... zkrátka musím mít! Knížku jsem si předobjednala a moc jsem se těšila, až mi přijde a konečně si ji budu moct přečíst. Knížka je takovým bonusem ke Kronikám prachu. Čtenář se znovu vrací do světa Kronik prachu a setkává se také s některými postavami, o kterých se dozvídáme více. Nechybí povídky nebo bonusové kapitoly z pohledu jednotlivých postav. Kromě toho ale dostanete i poznámky autorky, ve kterých vysvětluje, proč se rozhodla psát právě tento žánr nebo jak se dostala k hlavním postavám a jak je vymyslela. Nechybí ani recept na sušenky nebo další bonusové materiály, které vás určitě potěší. Pár stránek navíc... je knížka plná nádherných ilustrací, které si budete chtít prohlížet stále dokola. Díky nim se dozvíte třeba i to, jak vypadaly některé postavy a zkrátka to knize dodává na kvalitě. Bonusové knihy občas bývají tak trochu zbytečné a čtenář má pocit, že vyšly jen proto, že autor byl úspěšný. Autorka toho má ale spoustu, co nám chce předat a bonusová knížka je ideálním řešením. Po jejím přečtení rozhodne nebudete litovat a osobně mi titul připadá plnohodnotný.
Sabina Bobková
Doplňková knížečka k dokonalé knize Kroniky prachu! Ale budu také upřímná, kdybych tolik nemilovala původní knihu, tahle kniha by asi nemusela vůbec být. Chci tím říct, že pokud jste nečetli původní román nebo ho snad zda-li je to možné nemáte rádi, pak se do této jednohubky nepouštějte. Ovšem já jako milovce Animant a Thomase jsem si i toto pokračování užila. Autorka si pro nás připravila představení všech hlavních postav včetně pěkné ilustrace. Kroniky prachu pár stránek navíc bylo velmi miloučké čtení s dokonalým vizuálem. Knihu jsem měla přečtenou za pár hodin a krásný pocit mi po ní zůstal daleko déle. Osobně bych přelouskala i deset takových různých dodatků, protože příběh Kronik prachu asi nikdy neomrzí. Celá recenze: https://kniznipristaviste.blogspot.com/2021/01/recenze-kroniky-prachu-par-stranek-navic.html

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Lin Rina

Lin Rina

Úsměv, šálek čaje v ruce a hlava plná příběhů. Když Lin Rina píše, sní o jiných světech, časech a vesmírech. Ráda se ale podílí i na kreslení ilustrací a na kaligrafických detailech, i když přitom riskuje prsty špinavé od inkoustu. Ve svém každodenním životě tráví spoustu času se svými dvěma dcerami mezi hrady z písku a papírovými úryvky dětských knih. Žije se svými dětmi, přítelkyní a psem na chalupě ve Schwarzwaldu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM