EN

Jednoduché a zdravé cviky pro seniory

Petra Bastlová, Alice Vondrová


Druhý titul řady pro seniory.
Aktivní senior - spokojený senior. Praktická příručka pro všechny, kdo mají zájem o kvalitní prožití podzimu života. Autorka, fyzioterapeutka s letitými zkušenostmi práce se staršími osobami, se v první části knihy věnuje psychosomatice, druhá část se zabývá pohybovými aktivitami ve stáří. Fotografie s předváděním cviků.

Detailní informace

Ilustrátor Václav Hradecký
Jazyk čeština
Počet stran 64
EAN 9788076014626
Datum vydání 07.06.2021
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Vyšehrad
Hmotnost 0,113
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Aktivní senior – spokojený senior. Praktická příručka pro všechny, kdo mají zájem o kvalitní prožití podzimu života. Autorka, fyzioterapeutka s letitými zkušenostmi práce se staršími osobami, se v první části knihy věnuje psychosomatice (např. dodržování rituálů, pěstování sociálních kontaktů i bezbariérové bydlení).

Druhá část se zabývá pohybovými aktivitami ve stáří. V publikaci najdeme fotografie s předváděním cviků a přesným popisem provádění. Předmluvou opatřila PhDr. Alice Vondrová.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Petra Bastlová

Petra Bastlová

Petra Bastlová (* 1953) je fyzioterapeutka, zabývá se léčbou bolestí lidského těla, léčebnou rehabilitací a fyzioterapií. Ve své praxi využívá metody L. Mojžíšové, měkké trakční techniky, mobilizace, metodu McKenzie, Brüggerovu terapii a věnuje se psychosomatice. Přes dvacet let pracovala v Revmatologickém ústavu, kde se podílela na výzkumných úkolech a vedla oddělení rehabilitace. Věnovala se také praktické výuce fyzioterapeutů a psaní odborných textů. Posledních dvacet let kromě soukromé praxe působí v Centru sociální a ošetřovatelské pomoci.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM