EN

Rána(,) milostivá

Radek Kolínský


Na nic si nehrající básnická prvotina. Tenký plátek poezie – 100% přírodní! Může obsahovat (inspirativní) stopy beatnické generace, surrealismu a dekadence.
Poněvadž jitra mohou být i laskavá, proto Rána(,) milostivá. Může jít také o odpověď laskavé ženě, když zaslechla třesk, dunění, střelbu. Hodně slov se těší mnohovýznamnosti. V básnické sbírce vás #basnikvteniskach pouští do svého poetického světa. Častokrát užívá prožitku, zážitku a tíživé lehkosti spojené s okolím, věcmi a situacemi. Dávkujte po stránkách a nechte je, aby vás pohltily.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr poezie
Jazyk čeština
Počet stran 56
EAN 9788076502888
Datum vydání 23.11.2020
Věk od 18
Formát 105x148 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,069
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Poněvadž jitra mohou být i laskavá, proto Rána(,) milostivá. Může jít také o odpověď laskavé ženě, když zaslechla třesk, dunění, střelbu. A krom toho začátek závorky, její konec a čárka mezi nimi graficky připomínají právě něžné pohlaví – od pasu dolů. Hodně slov se těší mnohovýznamnosti. V básnické sbírce vás #basnikvteniskach pouští do svého poetického světa. Častokrát užívá prožitku, zážitku a tíživé lehkosti spojené s okolím, věcmi a situacemi. Dávkujte po stránkách a nechte je, aby vás pohltily.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM