EN

Disney - 5minutové ospalé pohádky

Kolektiv


Krásně ilustrovaná sbírka klasických i moderních pohádek od Disneyho a Pixaru
Vydejte se s dětmi před spaním za nezapomenutelným dobrodružstvím s oblíbenými hrdiny z animovaných filmů od Disneyho a Pixaru! Šlápněte na plyn a zazávoďte si s Burákem a Bleskem, prožijte s Mauglím vzrušující den v džungli nebo se vypravte do kouzelného království Arendelle, kde si s Annou a Elsou užijete večer rodinných her. Čeká na vás dvanáct nádherných pohádek, které se skvěle hodí k předčítání před usnutím.

Detailní informace

Žánr pohádka
Jazyk čeština
Původní název Disney 5-minute Sleepy Time Stories
Původní jazyk angličtina
Řada Disney
Překladatel Jitka Horejšová
Počet stran 208
EAN 9788025248959
Datum vydání 10.05.2021
Věk od 4
Formát 197x267 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,838
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vydejte se před spaním za nezapomenutelným dobrodružstvím s oblíbenými hrdiny z animovaných filmů od Disneyho a Pixaru! Šlápněte na plyn a zazávoďte si s Burákem a Bleskem, prožijte s Mauglím vzrušující den v džungli nebo se vypravte do kouzelného království Arendelle a užijte si s Annou a Elsou večer rodinných her. Čeká vás dvanáct nádherných pohádek, které se skvěle hodí k předčítání před usnutím.

Další tituly z řady "Disney"

Hodnocení čtenářů

Sabina Bobková
Knihy Walta Disneyho jsou plné barev, úsměvů a vřelosti. V knize najdete celobarevné ilustrace ale i menší. Hrdinové vypadají přesně tak, jak je znáte z klasických příběhů. Tato sbírka není zaměřená jen na jednu pohádku/postavičku z Disney dílny, ale zaměřuje se na hrdiny z oblíbených pohádek napříč. Najdete tu tak své oblíbené z nových pohádek jako jsou Anna a Elsa z Ledového království nebo třeba Toy story 4. Z těch starších nechybí Mickey Mouse, Lady a Tramp nebo všemi milovaný Medvídek Pú. Líbí se mi, že každá Disney sbírka je jiná. Přináší nové příběhy, nová dobrodružství a pokaždé se jedná o jinou skupinu hrdinů. V minulosti u Egmontu vyšla podobná kniha a to Postýlková sbírka pohádek, která ale obsahuje naprosto jiné příběhy a je jinak koncipovaná, delší. Před lety také vyšly Pohádky do postýlky, ale opět se jedná o jiné příběhy a hrdiny. Celá recenze: https://kniznipristaviste.blogspot.com/2021/06/recenze-5minutove-ospale-pohadky.html

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM