EN

Očima mladého aktivisty

Šimon Hlinovský


Zážitky z demonstrací, volebních kampaní a dalších událostí minulých let. Okamžiky, které si možná sami pamatujete, očima jednoho z aktérů.
Chodíte na demonstrace? Nebo je naopak sledujete v televizi a nechápete, o co těm lidem jde? A mluvili jste někdy s jejich účastníky? Kniha psaná z pohledu jednoho takového aktivisty vám připomene malé i velké protivládní demonstrace posledních let, protesty proti českému prezidentovi, ale i proti nedemokratickým režimům v Rusku a Číně. Dozvíte se různé zajímavosti o volebních kampaních před komunálními, parlamentními a prezidentskými volbami.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr politika
Jazyk čeština
Počet stran 264
EAN 9788076501034
Datum vydání 18.02.2021
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,288
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Chodíte na demonstrace? Nebo je naopak sledujete v televizi a nechápete, o co těm lidem jde? A mluvili jste někdy s jejich účastníky? Kniha psaná z pohledu jednoho takového aktivisty vám připomene malé i velké protivládní demonstrace posledních let, protesty proti českému prezidentovi, ale i proti nedemokratickým režimům v Rusku a Číně. Dozvíte se různé zajímavosti o volebních kampaních před komunálními, parlamentními a prezidentskými volbami. Nahlédnete i do zákulisí televizních diskusních pořadů jako Máte slovo, ve kterých autor vystupoval, a velkých předvolebních debat, kterých se zúčastnil jako divák.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM