EN

Můj syn feťák

Skutečný příběh

Eva Hacalová, Petr Hacala, Luboš Hacala


Uprostřed rodiny, kterou zasáhly drogy. Skutečný příběh jedné závislosti.
Mluvíte se svými dětmi o drogách? Myslíte si, že vás se tahle problematika týkat nemůže? Svoje zlatíčka jste přece vychovali dobře. Monika Kolářová si to taky myslela. Věřila, že její syn je bezproblémový kluk, kterému se v životě bude dařit. Až do chvíle, kdy se předávkoval neznámou látkou. Autentické zápisky matky a syna spolu se záznamy z terapeutických deníků ukazují nepříjemnou skutečnost v celé nahotě – závislost jednoho vždy zasáhne celou rodinu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 264
EAN 9788026437536
Datum vydání 30.09.2021
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,514
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Uprostřed rodiny, kterou rozdělily drogy. Skutečný příběh jedné závislosti.

Mluvíte se svými dětmi o drogách? Myslíte si, že vás se tahle problematika týkat nemůže? Svoje zlatíčka jste přece vychovali dobře. Monika Kolářová si to taky myslela. Věřila, že její syn je bezproblémový kluk, kterému se v životě bude dařit. Až do chvíle, kdy se předávkoval neznámou látkou. Autentické zápisky matky a syna spolu se záznamy z terapeutických deníků ukazují nepříjemnou skutečnost v celé nahotě – závislost jednoho vždy zasáhne celou rodinu.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Eva Hacalová

Eva Hacalová

Eva Hacalová (*1968) lásku k zachycování lidských příběhů psaním podědila nejspíše po svém otci, jehož povídky vycházely během sedmdesátých let v tisku. Ve chvílích největší bolesti a obav o život svého syna si vedla deník, z jehož obsahu vycházela při psaní knihy Můj syn feťák (2021). Od mládí ji bavily metafory a hry se slovy, díky čemuž se zrodila sbírka veršů Stělemhrátky (2014). Do budoucna plánuje na svět přivést rozepsanou knihu pro ženy, inspirovanou vtipnými historkami, kterými ji zásobují přátelé.
Zobrazit profil autora

Petr Hacala

Petr Hacala

Petr Hacala (*1988) se odmalička zajímal o všechno záhadné a tajemné. V dospělém životě hledá vyváženost mezi uměleckou tvořivostí a technickou exaktností. Psaní bylo už od školních let jeho velkým hobby. V knize Můj syn feťák (2021) odkrývá své osobní zkušenosti. Prostřednictvím autentické zpovědi hlavního hrdiny chce upozornit na stinné stránky a důsledky užívání drog.
Zobrazit profil autora

Luboš Hacala

Luboš Hacala

Luboš Hacala (*1984) sám sebe považuje spíše za zapisovatele než spisovatele, protože obvykle jen zaznamenává příběhy lidí kolem sebe. Vystudoval ekonomii a pracuje v oblasti financí. Aby si odpočinul od čísel a paragrafů, ve volném čase běhá, cestuje a utápí se v literatuře. Každý rok sám přelouská bezmála stovku knížek a předsevzal si, že minimálně jednou za dva roky pošle do světa nějakou vlastní tvorbu. Zatím pod pseudonymem Luboš Panda vydal tituly Jedna z vás (2017) a Hluchavky (2019). Pro třetí knihu Můj syn feťák (2021) spojil síly s dalšími dvěma členy rodiny. 
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM