EN

Připravte děti na život

Soft skills pro každého

Hana Vykoupilová, Helena Zitková


Jak si děti můžou tvořit svůj život
Tato kniha vás originálním způsobem seznámí s tím, jak v dětech rozvíjet tzv. soft skills, tedy základní dovednosti, které jsou potřebné pro spokojený život. Je postavena na koučovacím a sebekoučovacím principu, a proto má velký význam pro rozvoj dětí i dospělých. Je plná praktických nápadů, tipů a původních technik, které lze pro rozvoj soft skills snadno použít. Reflektuje současnou online dobu a akcentuje nutnost dlouhodobé psychické odolnosti a efektivní mezilidské komunikace.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 216
EAN 9788026510130
Datum vydání 23.09.2021
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,307
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Tato kniha vás originálním způsobem seznámí s tím, jak v dětech rozvíjet tzv. soft skills, tedy základní dovednosti, které jsou potřebné pro spokojený život.

Je postavena na koučovacím a sebekoučovacím principu, a proto má velký význam pro rozvoj dětí i dospělých. Je plná praktických nápadů, tipů a původních technik, které lze pro rozvoj soft skills snadno použít. Reflektuje současnou online dobu a akcentuje nutnost dlouhodobé psychické odolnosti a efektivní mezilidské komunikace. Jedná se o návod k okamžitému použití, který pokrývá širokou paletu rozmanitých dovedností. Jejich dobré zvládnutí poskytuje dostatečnou výbavu k naplněnému a spokojenému životu.

,,Co byste jako děti chtěli od svých rodičů skutečně dostat? Já přesně to, co přináší tato kniha. Proč? Protože bych dostal výbavu pro vědomý život tvůrce své reality, zdraví a vztahů.”

Jan Vojáček, lékař, autor knihy Umění být zdráv

„Tahle knížka mě chytla za srdce. A víte proč? Protože u ní můžete být s dětmi, mluvit s dětmi o věcech, o kterých se v dnešním světě moc nemluví. Učí děti a myslím, že i dospělé, jak mít svůj vnitřní svět, ve kterém nám je hezky, ať se tam venku děje cokoliv. Jak mít hlavu v pohodě, jak být sám se sebou spokojen a mít se rád, v tom nejlepším slova smyslu. To se dneska nikde neučí. Tahle knížka je pro děti, ale jsem si jistá, že dospělí si v ní najdou věci, které jim jako dětem nikdo neprozradil."

Margareta Křížová, investorka a byznys mentorka, autorka knihy Z deníku investorky

„V autorské dvojici se spojila odbornice na pedagogiku z akademického a školního prostředí s koučkou a specialistkou na lidské zdroje a osobnostní rozvoj z komerční sféry. Výsledkem je skvělá kuchařka pro osobnostní rozvoj dětí ve školách, doma, ale vlastně i rozvoj dospělých. Kniha je členěna do přehledných kapitol, které jsou doplněny řadou praktických tipů pro rodiče i učitele. Naleznete zde témata spojená s tělem, myslí, pocity i vztahy v kolektivu a v neposlední řadě je psána příjemně a čtivě.”

Tomáš Blumenstein, ředitel Světa vzdělání a místopředseda Mensy ČR

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM