EN

JÓGA – anatomie, 3. vydání

Váš ilustrovaný průvodce pozicemi, pohyby a dýchacími technikami

Leslie Kaminoff


Neocenitelný zdroj informací pro všechny zájemce, nadšence i instruktory jógy
Třetí, rozšířené a aktualizované vydání vám poskytne hlubší pochopení jógy, struktur a principů, které jsou základem každého pohybu. Od dýchání přes pozice ve stoji až k pozicím vleže se seznámíte s tím, jak konkrétní svaly reagují na pohyby kloubů, jak mohou změny v dané pozici změnit její účinek nebo jak jsou páteř, nervový systém, dýchaní a daná ásana zcela zásadně propojeny. Ať už s jógou začínáte, nebo se jí věnujete již léta, tato kniha pro vás bude neocenitelným zdrojem informací.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Yoga Anatomy, 3rd Edition
Původní jazyk angličtina
Překladatel Marcela Bezdičková
Počet stran 336
EAN 9788026452782
Datum vydání 22.07.2024
Věk od 15
Formát 195x255 mm
Nakladatelství CPRESS
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Více než jeden milion prodaných výtisků po celém světě!

S více než milionem prodaných výtisků po celém světě se tento průvodce Jóga – anatomie stal neocenitelným zdrojem informací pro všechny zájemce, nadšence a instruktory jógy. Třetí, rozšířené a aktualizované vydání vám poskytne ještě hlubší pochopení jógy, struktur a principů, které jsou základem každého pohybu.

Od dýchání přes pozice ve stoji až k pozicím vleže se seznámíte s tím, jak konkrétní svaly reagují na pohyby kloubů, jak mohou změny v dané pozici změnit její účinek nebo jak jsou páteř, nervový systém, dýchání a daná ásana zcela zásadně propojeny.

Ať už s jógou začínáte, nebo se jí věnujete již léta, tato kniha pro vás bude neocenitelným zdrojem informací, který vám umožní nahlédnout na každý pohyb ve zcela novém světle.

Leslie Kaminoff a Amy Matthews, oba mezinárodně uznávaní lektoři anatomie, dýchání a práce s tělem, vytvořili nepostradatelnou příručku pro všechny praktikující, instruktory a nadšence jógy.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM