EN

Zloději stínu – Tajemství dračích mečů

Kevin Sands


Snaha zachránit kamaráda je zavede až pod mořskou hladinu. Druhý díl akční série od autora Alchymistovy šifry.
I přes varování, že magii je radno se vyhnout, uzavřeli Callan a jeho parťáci dohodu s Okem – zlověstným myslícím předmětem. Byla to jediná možnost, jak pomoci umírajícímu kamarádovi. Domluva zněla jasně – Lachlanův život výměnou za splnění jistého úkolu. Chlapce se podaří vzkřísit, jeho duše však není stejná jako dřív. Pokud mu chtějí pomoci a zároveň splnit svůj závazek, musí získat dvojici zázračných mečů zvaných Dračí zuby. Dokážou obstát?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Olga Zakis
Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Dragon´s Eye
Původní jazyk angličtina
Překladatel Dušek Zdík
Počet stran 384
EAN 9788025363355
Datum vydání 27.07.2023
Věk od 10
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,537
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

I přes varování, že magii je radno se vyhnout, uzavřeli Callan a jeho parťáci dohodu s Okem – zlověstným myslícím předmětem, který ukradli mocnému kouzelníkovi. Byla to jediná možnost, jak pomoci umírajícímu kamarádovi. Domluva zněla jasně – Lachlanův život výměnou za splnění jistého úkolu.

Chlapce se podaří vzkřísit, jeho duše však není stejná jako dřív. Něco se s ním děje. Pokud mu chtějí pomoci a zároveň splnit svůj závazek, musí získat dvojici zázračných mečů zvaných Dračí zuby. Dokážou obstát v nebezpečném dobrodružství, které je zavede až pod hladinu moře?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Zloději stínu"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kevin Sands

Kevin Sands

Od té doby, co opustil univerzitu s dvěma tituly z teoretické fyziky, působil jako vědecký pracovník, obchodní poradce, učitel a profesionální hráč pokeru. Jeho bestselerová série Alchymistova šifra získala 28 různých ocenění. Kevin Sands žije v kanadském Torontu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM