EN

Zloději stínu – Pod ochranou lišky

Kevin Sands


Vsadili vše na jedinou kartu. Bude jim však stačit chytrost, mrštnost a odvaha, když při nich nebude stát štěstí? Nový akční příběh od autora oblíbené série Alchymistova šifra.
Callan a jeho parťáci dostali neuvěřitelnou nabídku. Co na tom, že jde o krádež, na které si vylámala zuby řada dospělých, a oni nejsou ještě ani plnoletí. Když zvládnou vyfouknout přísně střežený poklad nejmocnějšímu čaroději ve městě, budou moct pověsit svoji stinnou minulost na hřebík! Callana však vždycky varovali, že kouzla se kdykoliv mohou obrátit proti vám a způsobit, že místo abyste podvod řídili vy, stanete se jeho obětí. Stojí ten risk za to?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Olga Zakis
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Dragon´s Eye
Původní jazyk angličtina
Překladatel Dušek Zdík
Počet stran 400
EAN 9788025356074
Datum vydání 10.03.2022
Věk od 10
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,602
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Callan a jeho parťáci nikdy neměli lehký život. Jen díky své šikovnosti a neobyčejným schopnostem teď dostali nabídku, která převyšuje i ty nejdivočejší sny. Co na tom, že jde o krádež, na které si vylámala zuby řada dospělých, a oni nejsou ještě ani plnoletí. Když zvládnou vyfouknout přísně střežený poklad nejmocnějšímu čaroději ve městě, budou moct pověsit svoji stinnou minulost na hřebík!

Callana však celý život varovali, že kouzlům je lepší jít z cesty. Můžou se kdykoliv obrátit proti vám a způsobit, že místo abyste podvod řídili vy, stanete se jeho obětí. Stojí ten risk za to?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Zloději stínu"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kevin Sands

Kevin Sands

Od té doby, co opustil univerzitu s dvěma tituly z teoretické fyziky, působil jako vědecký pracovník, obchodní poradce, učitel a profesionální hráč pokeru. Jeho bestselerová série Alchymistova šifra získala 28 různých ocenění. Kevin Sands žije v kanadském Torontu.
Zobrazit profil autora

Recenze

Databazeknih.cz - Pod ochranou lišky

„…Bylo to skvělé! Čtivé, akční, napjatá jsem byla jako guma u trenýrek, a hlavně, příběh byl nepředvídatelný! Postavy si oblíbíte (já si je teda doslova zamilovala), občas se i lehce pobavíte, oceníte neotřelé nápady a v neposlední řadě budete nadšeni z grafické úpravy, ta se fakticky povedla!“...
NAPIŠTE NÁM