EN

Ajurvédská masáž hlavy pro začátečníky

Postup pro celkové zdraví a pohodu

Hillary Arrieta


Ulevuje od bolesti hlavy – tiší migrény – pomáhá proti nespavosti – snižuje stres – uvolňuje svalové napětí – poskytuje okamžitou úlevu pro ramena a šíji
Knížka s návodnými barevnými ilustracemi a přehledným uspořádáním podává snadný návod na ajurvédskou masáž hlavy a představuje účinnou a jednoduchou formu péče o sebe sama pro novou generaci vyznavačů wellness. Uvádí principy dóš, čaker a marma bodů, stejně jako různé tahy používané při masáži. Popisuje i osm masážních postupů zaměřených na konkrétní cíle. Je to průvodce pro začátečníky k dosažení skutečné krásy, oživení a pro úlevu od stresu prostřednictvím východní masážní techniky, kterou zvládne každý.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Press Here! Indian Head Massage
Původní jazyk angličtina
Překladatel Mirka Kopicová
Počet stran 128
EAN 9788020457370
Datum vydání 21.10.2021
Věk od 15
Formát 160x210 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,323
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

Průvodce pro začátečníky k dosažení skutečné krásy, oživení a pro úlevu od stresu prostřednictvím východní ajurvédské masážní techniky, kterou zvládne každý. Díky soudobému přístupu k tradičním praktikám je ajurvédská masáž hlavy dostupná všem, ať již pečujete sami o sebe, nebo o přítele či člena rodiny. V první kapitole se naučíte, co je to ajurvédská masáž hlavy a jak vám může pomoci, a dozvíte se o principech dóš, čaker a marma bodů. Druhá kapitola popisuje různé tahy, které při masážích budete používat. Ve třetí kapitole se seznámíte s používáním i vlastní výrobou bylinkových olejů na vlasy. Nejdelší kapitola obsahuje osm masážních postupů navržených tak, aby se věnovaly konkrétním oblastem zájmu o celkovou pohodu a zdraví.

Hillary Arrieta je odbornice na wellness s celostním přístupem, působí v tomto oboru i jako pedagožka a je majitelkou malé společnosti v texaském Dallasu. Má téměř dvě desítky let zkušeností s masážní terapií, aromaterapií, západním bylinkářstvím, jógou a meditací a specializuje se na ajurvédské lázeňské procedury a masáž bosými chodidly. Když zrovna nepracuje s klienty, vyučuje masáže a jógu nebo meditaci, angažuje se v místních poradních výborech pro vzdělávání a píše různé publikace o souvisejících odborných tématech.

Další informace naleznete na webové stránce www.hillaryarrieta.com.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM