EN

Cibulkův kalendář pro pamětníky 2022

V pořadí už 14. Cibulkův kalendář pro pamětníky, tentokrát plný osobních vzpomínek jubilanta Jana Přeučila

Aleš Cibulka


Dvaapadesát týdnů, dvaapadesát unikátních fotografií, dvaapadesát zajímavostí o životě hvězd pamětnických filmů!
Kdo oblékal módní ikonu Adinu Mandlovou? Jaké byly soukromé neřesti Hugo Haase? Proč se nechaly sokyně Adina Mandlová a Lída Baarová fotografovat nahé ve vaně? Jakou hru hrávala s Ladislavem Boháčem sedmiletá Jiřinka Bohdalová? Herecká legenda Jan Přeučil slaví v tomto roce 85. narozeniny a zavzpomíná na dvě desítky kolegů, se kterými se během své kariéry setkal. Jací byli v soukromí, v divadelních šatnách, co se od nich naučil? To vše a mnohem víc se dočtete v Cibulkově kalendáři pro pamětníky na rok 2022!

Detailní informace

Ilustrátor Martin Vavřík
Jazyk čeština
Počet stran 68
EAN 8594050432031
Datum vydání 19.08.2021
Věk od 15
Formát 220x152 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,217
Typ Kalendář, diář
Vazba publikace vázané spirálou

Tisíce netrpělivých čtenářů každoročně očekávají Cibulkův kalendář pro pamětníky. Vědí totiž, že nejde o obyčejný stolní kalendář, ale o čtivou literaturu faktu. Kdo oblékal módní ikonu Adinu Mandlovou? Jaké byly soukromé neřesti Hugo Haase? Proč se nechaly sokyně Adina Mandlová a Lída Baarová fotografovat nahé ve vaně? Jakou hru hrávala s Ladislavem Boháčem sedmiletá Jiřinka Bohdalová? Jak u filmu začínal šestnáctiletý Josef Vinklář? Herecká legenda Jan Přeučil slaví v tomto roce 85. narozeniny a zavzpomíná na dvě desítky kolegů, se kterými se během své kariéry setkal. Jací byli v soukromí, v divadelních šatnách, co se od nich naučil? To vše a mnohem víc se dočtete v Cibulkově kalendáři pro pamětníky na rok 2022! Kalendář je jako jediný na českém trhu tradičně doplněn údaji, které vám usnadní život: uvádíme přesný údaj o příchodu jara, léta, podzimu a zimy, přesnou hodinu, kdy nastane úplněk, a u každého státního svátku i praktickou informaci, zda zůstávají obchody otevřené, nebo ne.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Aleš Cibulka

Aleš Cibulka

Aleš Cibulka (* 1977) je televizní a rozhlasový moderátor. V roce 2016 se stal v anketě Týtý třetím nejoblíbenějším průvodcem zábavných pořadů. Patnáct let působil v České televizi, pět let pak v TV Barrandov. Od roku 2000 moderuje na vlnách Českého rozhlasu Dvojka (talk show Tobogan). Každý rok vychází Cibulkův kalendář pro pamětníky, už čtvrtého dílu se dočkala jeho publikace Černobílé idoly, knih o Nataše Gollové se prodalo více než 180 000 kusů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM