EN

Neuvěřitelný, leč pravdivý příběh o dinosaurech

Guido Van Genechten


Slepice a dinosauři toho mají spoečného víc, než si myslíte!
Skoro všichni si myslí, že dinosauři vymřeli. Ale je tomu opravdu tak? V Neuvěřitelném, leč pravdivém příběhu o dinosaurech najdete dlouho zatajovanou pravdu. Docela malá obyčejná slepice vysvětluje, že potomci praještěrů žijí dodnes, jen vypadají jinak, než jejich předkové před desítkami milionů let. A jak? No, třeba jako obyčejné slepice. Malý opeřenec na to má důkazy: rodinné album, kde se objevují její obrovští příbuzní, dinosauři. Knížka Guida van Genechtena je určena čtenářům od 4 do 150 milionů let.

Detailní informace

Ilustrátor Guido Van Genechten
Jazyk čeština
Původní název Het ongelooflijke maar over de dino´s
Původní jazyk nizozemština
Překladatel Veronika Havlíková
Počet stran 32
EAN 9788020452795
Datum vydání 21.04.2022
Věk od 4
Formát 235x325 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,496
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Skoro všichni si myslí, že dinosauři vymřeli. Ale je tomu opravdu tak? V Neuvěřitelném, leč pravdivém příběhu o dinosaurech najdete dlouho zatajovanou pravdu. Docela malá obyčejná slepice vysvětluje, že potomci praještěrů žijí dodnes, jen vypadají jinak, než jejich předkové před desítkami milionů let. A jak? No, třeba jako docela obyčejná slepice. Malý opeřenec na to má dokonce důkazy: rodinné album, kde se objevují její obrovští vzdálení příbuzní, tedy dinosauři.

Známý belgický výtvarník a autor desítek úspěšných knih Guido van Genechten vypravuje slovem i obrazem malým čtenářům o tom, jak žili dinosauři i jak zmizeli z povrchu zemského. Prostřednictvím hrdinky knihy, docela malé obyčejné slepice, vysvětluje, že dinosauři nezmizeli docela, ale že za jejich potomky v procesu evoluce jsou považováni právě dnešní opeřenci. Tedy i docela malé obyčejné slepice. Stačí si je prý dobře prohlédnout.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM