EN

Star Wars - Vize budoucnosti

Timothy Zahn


Pokračování strhujícího příběhu z období Nové republiky
Impérium začíná uskutečňovat svůj geniální plán. Nová republika stojí na pokraji občanské války a Lukovi Skywalkerovi, Hanu Solovi, princezně Leie a jejich spojencům nezbývá než proniknout do tajné pevnosti plné imperiálních fanatiků a dát si dostaveníčko s vysokým důstojníkem Impéria, který chce údajně uzavřít mír. Ze všeho nejdůležitější je však pravda o Thrawnovi. V jeho rukou - živých či mrtvých - spočívá osud celé Nové republiky.

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Star Wars - Vision of the Future
Původní jazyk angličtina
Překladatel Milan Pohl
Počet stran 632
EAN 9788025250044
Datum vydání 30.08.2021
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,472
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Impérium začíná uskutečňovat svůj geniální plán. Nová republika stojí na pokraji občanské války a zvěsti o tom, že legendární admirál Thrawn vstal z mrtvých, dodávají imperiálním silám novou naději. Lukovi Skywalkerovi, Hanu Solovi, princezně Leie a jejich spojencům nezbývá než proniknout do tajné pevnosti plné imperiálních fanatiků, dát si dostaveníčko s vysokým důstojníkem Impéria, který chce údajně uzavřít mír, a pátrat přímo na nepřátelském území po totožnosti těch, kdo se podíleli na genocidě mírumilovného národa. Avšak ze všeho nejdůležitější je pravda o Thrawnovi. V jeho rukou - živých či mrtvých - spočívá osud celé Nové republiky.

Další tituly z řady "Star Wars - Ruka Thrawnova"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Timothy Zahn

Timothy Zahn

Timothy Zahn je autorem více než čtyřiceti románů, téměř devadesáti krátkých povídek a novel a čtyř sborníků krátkých povídek. V roce 1984 vyhrál cenu Hugo za nejlepší novelu. Zahn je nejznámější díky svým románům z prostředí Star Wars, kterých bylo prodáno přes čtyři miliony výtisků. Mezi jeho další knihy patří série Kobra, série Quadrail a série pro mladé čtenáře Dragonback. Zahn má bakalářský titul z fyziky z Michiganské státní univerzity a magisterský titul z Univerzity Illinois. Se svou rodinou žije na pobřeží Oregonu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM