EN

Všem klukům, které jsem milovala

Jenny Hanová


Co by se stalo, kdyby všem klukům, kteří se ti líbili, někdo najednou sdělil, že ses do nich zamilovala…?
Milostné dopisy mají mnoho podob. Lara nikdy žádný nedostala, ale pár už jich napsala. Nikdy nedala žádnému klukovi najevo, že ho má ráda. A když už nechtěla být zamilovaná, napsala dopis o tom, jak se cítí, pečlivě ho zapečetila a schovala do krabice pod svou postelí. Ale jednoho dne dopisy z krabice zmizí a Lara zjistí, že je někdo rozeslal…
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název To all the boys I´ve loved before
Původní jazyk angličtina
Překladatel Romana Bičíková
Počet stran 320
EAN 9788076612549
Datum vydání 23.08.2021
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,442
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Co by se stalo, kdyby všem klukům, kteří se ti líbili, někdo najednou sdělil, že ses do nich zamilovala…?

Milostné dopisy mají mnoho podob. Lara Jean nikdy žádný nedostala, ale pár už jich napsala – na rozloučenou. Lara nikdy nedala žádnému klukovi najevo, že ho má ráda. A když už nechtěla být zamilovaná, napsala dopis o tom, jak se cítí, pečlivě ho zapečetila a schovala do krabice pod svou postelí. Ale jednoho dne dopisy z krabice zmizí a Lara zjistí, že je někdo rozeslal.

A najednou musí čelit všem pocitům, které před světem – a hlavně přímo před adresáty dopisů – pečlivě ukrývala! A jak se postupně vyrovnává s minulostí, zjišťuje, že něco dobrého to rozeslání dopisů přece jen přineslo.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Všem klukům, které jsem milovala"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jenny Hanová

Jenny Hanová

Jenny Hanová pochází z Richmondu ve Virginii. Vystudovala tvůrčí psaní pro děti a mládež v New Yorku. Toto město si zamilovala (nejkrásnější je podle ní na podzim), a po škole se přestěhovala do jedné z jeho částí – Brooklynu. Nejlépe se jí píše v kavárnách, v metru nebo klidně doma u známých. Má ráda Harryho Pottera a nejvíce fandí Zmijozelu. Ven by nikdy nevyšla bez červené rtěnky, pera a zápisníku. Mezi její nejznámější knihy patří ty ze série Všem klukům, které jsem milovala.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM