EN

Hlas do ticha

Jenny Blackhurst


Její smrt prý byla nehoda, ale někdo tady lže
Je to rok, co Erica Spencerová zemřela po pádu ze schodů na halloweenském večírku. Ostatní obyvatelé exkluzivní čtvrti už pomalu zapomínají a jejich životy jdou dál. Až do chvíle, kdy se na Facebooku místní školy objeví oznámení, že se chystá podcast, jehož autor prozradí, co se té noci doopravdy stalo. Hned v prvním díle je označeno šest podezřelých a neznámý hlas slíbí, že odhalí vraha. Všichni skrývají nějaké tajemství a někdo opravdu krev na rukou má...
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr thriller
Jazyk čeština
Původní název Someone Is Lying
Původní jazyk angličtina
Překladatel Petra Krámková
Počet stran 328
EAN 9788074986116
Datum vydání 06.10.2022
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Domino
Edice Napětí
Hmotnost 0,441
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Uplynul rok od doby, kdy Erica Spencerová zemřela po pádu ze schodů. Tragická nehoda se odehrála na halloweenském večírku, kterého se zúčastnili všichni Eričini přátelé z exkluzivní čtvrti Severn Oaks. Místní už pomalu zapomínají a jejich životy se vracejí do zajetých kolejí. Jenomže pak se na Facebooku zdejší školy objeví oznámení, které vyvolá zlověstné vzpomínky – připravuje se podcast, jehož autor prozradí, co se oné noci doopravdy stalo.

Hned v prvním díle je označeno šest podezřelých a neznámý hlas slíbí, že v poslední epizodě odhalí Eričina vraha. Každý další díl se pak zaměřuje na nového podezřelého a Eričini blízcí začínají propadat panice. Všichni totiž skrývají nějaké tajemství a někdo má opravdu na svědomí lidský život.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jenny Blackhurst

Jenny Blackhurst

Jenny Blackhurst vyrostla ve Shropshiru, kde také dodnes žije s manželem a dětmi. Během dětství a dospívání strávila hodiny čtením kriminálních románů a nekonečnými diskuzemi nad nimi. Snila o tom, že se stane spisovatelkou, a bylo tedy jedině přirozené, že jednou sama nějaký krimiromán také napíše. Dodnes je vášnivou čtenářkou a nejčastěji ji najdete právě s hlavou zanořenou mezi stránky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM