EN

Jsi na řadě

Holly Seddon


Pět jmen. Čtyři jsou cizí. Jedno znáš...
Když Mariannina manžela srazilo auto, její svět se zhroutil. Snaží se vyrovnat s jeho smrtí a nostalgicky si prohlíží soubory v jeho notebooku. Přitom zjistí, že její zásadový muž chodil na darknet, kde Marianne objeví své jméno na seznamu osob, které mají být zabity. Proč se na něm ocitla? Chtěl ji manžel chránit, nebo si naopak objednal její vraždu? A pak je tu nájemný vrah Sam – má hodně co ztratit a udělá všechno pro to, aby se to nestalo.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr thriller
Jazyk čeština
Původní název The Hit List
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Vlčková
Počet stran 400
EAN 9788074985560
Datum vydání 24.02.2022
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Domino
Edice Napětí
Hmotnost 0,478
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Uplynul rok ode dne, kdy Mariannina manžela Grega cestou do práce srazilo auto. Marianne se stále snaží vyrovnat s jeho smrtí a utěšuje se tím, že prohlíží soubory v jeho notebooku a čte si jeho staré e-maily. Náhodou při tom zjistí, že její muž z nepochopitelných důvodů chodil na darknet, kde se domlouvají podivné obchody a dá se tam sehnat i nemožné.

Proč se Greg, zásadový charitativní pracovník a oddaný manžel, přihlásil na webovou stránku, která odhaluje tu nejhorší lidskou krutost a kde je vše dostupné za hodně vysokou cenu? Marianne se obrní a vydá se v jeho stopách. Po váhavém hledání objeví svoje jméno na seznamu osob, které mají být zabity. Nechápe, jak a proč se na něm ocitla. Pokoušel se ji manžel chránit, anebo si naopak objednal její vraždu?

Čím hlouběji se Marianne noří do děsivého světa, ve kterém se Greg pohyboval, tím blíž se dostává k nájemnému vrahovi, který ji má zabít. Sam, člověk podobný přízraku, nemilosrdně pronásledovaný minulostí, který má hodně co ztratit a udělá všechno, aby se to nestalo.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Holly Seddon

Holly Seddon

Holly Seddon už od svých dvaceti let psala pro noviny, weby a časopisy. Nyní je spisovatelkou na plný úvazek. Čtenářům se představila v roce 2016 a od té doby na jejím kontě přibylo několik dalších knih. Holly vyrůstala na anglickém venkově a od dětství byla posedlá knihami a hudbou. V současné době žije se svou rodinou v srdci Amsterodamu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM