Loudavé vaření 3: Další recepty pro pomalý hrnec
Pomalý hrnec si rychle zamiluje každý, kdo mu otevře dveře do své kuchyně. Nechte se inspirovat pest...
Základní seznámení s málo známou, ale poměrně rozšířenou nemoci
Histaminová intolerance (HIT) patří v současnosti mezi poměrně rozšířené nemoci. Postihuje mnohé z nás, i když leckdy ani nevíme, že ji máme. Jejími příznaky můžeme trpět dlouhodobě a jsou tak různorodé, že si je zpravidla nedáváme do souvislosti se stravou, kterou naše tělo neumí správně zpracovat. Důvodem je nesnášenlivost histaminu – látky, která se vyskytuje v mnohých potravinách. Pokud o HIT získáme informace a pochopíme mechanismus tohoto onemocnění, můžeme mít nemoc pod kontrolou. Tato kompletní příručka informuje o příčinách vzniku onemocnění, symptomech a možnostech léčby. Přináší seznam potravin s nízkým obsahem histaminu a více než 150 skvělých receptů od předkrmů až po dezerty.
Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé
Přihlásit