EN

Lesní školka

Andrea Popprová


Lesní zvířátka jsou popletové a malí rošťáci. Však je to oříšek, poznat, čí je který kožíšek!
Školku, kterou vede paní učitelka sova, navštěvují malá lesní zvířátka. Jednou, když byli všichni na procházce, přihnal se černý mrak a rázem se spustil prudký liják. Než zvířátka doběhla do školky, byla celá promáčená. Honem se převlékla do pyžamek a kožíšky si dala sušit na šňůru. Když kožíšky uschly, chtějí si je malí obléknout. Ale čí je který kožíšek? To je tedy oříšek! Zvířátka si rychle navlékla kožíšky a maminky, které si přišly pro své děti, se nestačily divit. To byla mela! Copak se stalo?

Detailní informace

Žánr leporelo
Ilustrátor Andrea Popprová
Jazyk čeština
Počet stran 14
EAN 9788000063379
Datum vydání 28.10.2021
Věk od 3
Formát 240x160 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,202
Typ Kniha
Vazba leporelo knížkové

Školku, kterou vede paní učitelka sova, navštěvují malá lesní zvířátka. Jednou, když byli všichni na procházce, přihnal se černý mrak a rázem se spustil prudký liják. Než zvířátka doběhla do školky, byla celá promáčená. Honem se převlékla do pyžamek a kožíšky si dala sušit na šňůru. Zvířátka se pak pěkně prospala a kožíšky mezitím uschly. A tak si je malí spěchají obléknout. Ale čí je který kožíšek? To je tedy oříšek! Zvířátka si rychle navlékla kožíšky a maminky, které si přišly pro své děti, se nestačily divit. To byla mela! Copak se stalo? Asi to s těmi kožíšky nebylo úplně všechno v pořádku…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Andrea Popprová

Andrea Popprová

Malířka a restaurátorka Andrea Popprová vystudovala Akademii výtvarných umění a k dětské ilustraci ji přivedli její tři synové. Spolupracuje s dětskými časopisy a knihy nejen ilustruje, ale i píše. Pro Albatros připravila například autorská leporela Kam se ztratila rolnička? nebo O makovém semínku. Ve spolupráci s Radomírem Sochou pak vzniklo leporelo Pojďte s námi na houby a knížka Jak skřítkové a děti chránili les.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM