EN

Tygr dělá uáá uáá …

Knížka pro děti, rodiče i pedagogy Rozumíme dětem

Kamila Kopsová, Petr Kops


Pochopte tygra ve svém dítěti!
Kniha je ojedinělým náhledem do dětské duše, napsaná podle skutečných příběhů dětí s ADHD, a to především ve formě hyperaktivity. Hlavním hrdinou příběhu je šestiletý školák Jakub. Postupně seznamuje čtenáře s tím, jak on jako dítě prožívá stav, kterému se říká syndrom ADHD, hyperaktivita. Je to vnitřní svět chlapce, který je sice před rodiči ukrytý, zároveň se ale výrazně projevuje navenek. Kniha čtenářům ukazuje, že pokud problém odhalíme, zároveň objevíme i způsob, jak se s ním vypořádat.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 40
EAN 9788026616900
Datum vydání 11.11.2021
Věk od 6
Formát 200x200 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,292
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Slyšeli jste někdy o tom, že každý z nás má v sobě svého tygra? Ano, mají ho nejen děti, ale i dospělí.

A tento tygr skrytě řídí naše činy, vytváří reakce a emoce. Přesto je tygr každého z nás naprosto jedinečný a je od nás neoddělitelný. Rodíme se s ním a je tedy s námi od samého počátku. V knížce vypráví šestiletý Jakub o cestě ke svému tygrovi. 

Pokud si přečtete tuto knížku, zjednodušíte si život v rodině. 

Díky této knížce nemusíte dětem nic zdlouhavě vysvětlovat. Jednoduše si s nimi sedněte a knížku si společně přečtěte. Po přečtení knížky už budou o svém tygrovi vědět. Díky pochopení tygřího světa si budete lépe rozumět a postupně si vyladíte vztahy v rodině. Doma i ve škole se to zlepší a všichni budete spokojenější – méně křiku, méně pláče, více radosti. Kniha je též skvělá pro děti s ADHD.

Ověřeno pedagogy a psychology.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kamila Kopsová

Kamila Kopsová

Společně s manželem Petrem jsou známi jako autoři unikátní metody Životních map (ve světě Kops Method), které dokážou objevit, analyzovat a popsat skutečné příčiny stavů a situací, ve kterých se aktuálně nacházíme. Zvlášť přínosná je jejich metoda pro dětské klienty. Praktické poznatky v práci s dětmi jsou základem „tygří“ knižní série (Tygr dělá uáá uáá, Jak se domluvit s tygrem a Jak se krotí tygr). Knihy byly přeloženy do slovenštiny a angličtiny. V březnu 2017 autoři obdrželi Čestné uznání za přínos v práci s dětmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombu na Srí Lance.
Zobrazit profil autora

Petr Kops

Petr Kops

Společně s manželkou Kamilou jsou známi jako autoři unikátní metody Životních map (ve světě Kops Method), které dokážou objevit, analyzovat a popsat skutečné příčiny stavů a situací, ve kterých se aktuálně nacházíme. Zvlášť přínosná je jejich metoda pro dětské klienty. Praktické poznatky v práci s dětmi jsou základem „tygří“ knižní série (Tygr dělá uáá uáá, Jak se domluvit s tygrem a Jak se krotí tygr). Knihy byly přeloženy do slovenštiny a angličtiny. V březnu 2017 autoři obdrželi Čestné uznání za přínos v práci s dětmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombu na Srí Lance.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM