EN

Dobrý den, soudružko učitelko

Husákovy děti ve školních lavicích aneb jak to tenkrát vážně bylo

Ondřej Horák


Husákovy děti ve školních lavicích aneb jak to tenkrát vážně bylo
Co se během normalizace vyučovalo, jaké gastronomické kreace nabízely školní jídelny a která témata mezi žáky o přestávkách frčela? V této odlehčené publikaci najdete pořádnou várku informací o dobové módě, šikézních účesech, školních pomůckách i o všem, co se mezi školními zdmi dělo, když jste zrovna nemuseli chodit na chodbě s rukama za zády. Nedílnou součástí knihy je i bohatý obrazový doprovod, který často vydá za mnoho slov.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Yoshimi Yokoyama
Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788020460240
Datum vydání 01.09.2022
Věk od 18
Formát 160x230 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,544
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Co se v době, kdy seděly v lavicích ZDŠ Husákovy děti, vyučovalo, jaké gastronomické kreace nabízely školní jídelny, co dávali v Československé televizi, a která témata mezi žáky o přestávkách frčela? V této odlehčené publikaci najdete pořádnou várku informací o dobové módě, šikézních účesech, oblíbených hrách, dobových pamlscích, školních pomůckách i o všem, co se mezi školními zdmi dělo, když jste zrovna nemuseli chodit na chodbě s rukama za zády. Nedílnou součástí knihy je i bohatý obrazový doprovod, který často vydá za mnoho slov.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ondřej Horák

Ondřej Horák

Ondřej Horák (1976 v Českých Budějovicích) vystudoval bohemistiku na FF UK. Pracoval jako redaktor a šéfredaktor literárního časopisu Tvar a působil jako novinář v Lidových a Hospodářských novinách. Jako spoluautor se podílel na knihách Zdeňka Pohlreicha, Jakuba Vágnera a Jaromíra Bosáka. Je autorem próz Pohlavní styky, Mrtvá schránka, Nebožtík a Dvořiště.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM