EN

Deskové hry. Příprava na školu

Ivana Novotná


Zábavné hry, které pomáhají s nástupem do školy
Jednoduché a rychlé hry pro předškoáky, které děti zabaví, a přitom procvičí znalosti, které se jim budou hodit pro pohodový nástup do školy. Rozmanité úkoly jsou zasazeny do prostředí mateřské školky, výletu s rodinou, vánoc. V závěru pak čeká i speciální hadí hra. Stačí si obstarat kostku a figurky a může se začít!

Detailní informace

Ilustrátor Alena Schulz
Jazyk čeština
Počet stran 10
EAN 9788026618447
Datum vydání 02.03.2023
Věk od 4
Formát 275x300 mm
Nakladatelství EDIKA
Edice Deskové hry
Hmotnost 0,465
Typ Kniha
Vazba leporelo knížkové

Máte doma budoucího prvňáčka?

Pak je tato kniha určena právě vám!

Tato bohatě ilustrovaná kniha je spojením zábavy a učení. Budoucí školáci si hravou formou procvičí paměť, pozornost, vyjadřovací schopnosti, početní představy, logické myšlení a mnoho dalších schopností a dovedností, které jsou důležité pro úspěšný vstup do základní školy.

V knize najdete 4 herní plánky: V mateřské škole, Rodinný výlet, Hadí hra a Vánoční nadílka. Hry jsou určeny pro 2 a více hráčů a budete potřebovat herní kostku, hrací figurky, a hlavně chuť ke hře. S pomocí dospělých budou děti v jednotlivých hrách plnit různé úkoly a postupovat k cíli. Hází se jednou kostkou a po šestce se znovu nehází. Zvítězí každý, kdo se vydá na cestu! Hodně zábavy dětem i dospělým přeje autorka.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM