EN

Než nás rozdělí láska

Agnes Martin-Lugand


Kdo nemá co ztratit, může konečně najít sám sebe
Madeleine se po letech vrací do prázdninového sídla, aby vyprávěla příběh své osudové lásky. Na sklonku života ji o to poprosí dcera, která chce poznat celou minulost své matky. Madeleine se ve vzpomínkách znovu ocitá v náruči klavíristy Joshuy... a pak se doopravdy setkají na pláži, kde se do sebe zamilovali. Po dvaceti letech je ale všechno jinak. Nevyléčitelně nemocná Madeleine se loučí se životem a Joshua o smyslu toho svého pochybuje. Dokážou zúčtovat s minulostí a dojít ke smíření?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název La déraison
Původní jazyk francouzština
Počet stran 240
EAN 9788026725046
Datum vydání 17.08.2023
Věk od 18
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,298
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kdo nemá co ztratit, může konečně najít sám sebe

Madeleine se po letech vrací do prázdninového sídla na pobřeží Bretaně, aby vyprávěla příběh své osudové lásky. Na sklonku života ji o to poprosí dcera, která chce poznat celou minulost své matky. Madeleine se ve vzpomínkách znovu ocitá v náruči klavíristy Joshuy... a pak se doopravdy setkají na pláži, kde se do sebe zamilovali. Po dvaceti letech je ale všechno jinak. Nevyléčitelně nemocná Madeleine se loučí se životem a Joshua o smyslu toho svého pochybuje. Dokážou zúčtovat s minulostí a dojít ke smíření?

Oblíbená francouzská spisovatelka Agnes Martin-Lugand přichází s emotivním příběhem o lásce, kterou nezlomí ani nepřízeň osudu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Agnes Martin-Lugand

Agnes Martin-Lugand

Agnes Martin-Lugand se narodila roku 1979 ve francouzském přístavním městě Saint-Malo. Než začala psát knihy, pracovala jako psycholožka. Její debutový román Šťastní lidé čtou a pijou kávu zaznamenal v roce 2014 ve Francii obrovský úspěch. Česky vyšel o dva roky později. Spisovatelka na něj navázala dalšími knihami, které si čtenáři oblíbili pro její schopnost citlivě vylíčit nálady postav. Do češtiny už byly přeloženy také její romány Šťastní lidé mají šťastný život (2016), Ta hudba mi stále zní v hlavě (2018) či Jak naladit štěstí (2021).
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM