EN

Kameny z vesmíru

Pavel Gabzdyl


Kniha plná meteoritů a vesmírného kamení!
Jestlipak rozeznáte obyčejný kámen od kamene vesmírného původu…tedy od meteoritu? Že ne? Nevadí. Nevadí, protože ve svých rukách držíte knížku, která vám o meteoritech prozradí snad úplně všechno. Jak vznikají, co se děje, když letí vesmírem a jak závratnou rychlostí dokážou letět, než přistanou na Zemi.

Detailní informace

Ilustrátor Jakub Cenkl
Jazyk čeština
Počet stran 40
EAN 9788000067407
Datum vydání 10.10.2022
Věk od 6
Formát 250x250 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,507
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kameny z vesmíru

Jestlipak rozeznáte obyčejný kámen od kamene vesmírného původu…tedy od meteoritu? Že ne? Nevadí. Nevadí, protože ve svých rukách držíte knížku, která vám o meteoritech prozradí snad úplně všechno. Jak vznikají, co se děje, když letí vesmírem, a jak závratnou rychlostí dokážou letět, než dopadnou na Zemi. Dočtete se o nejvtipnějších meteoritických pádech, ale i škodách, které při tom napáchaly, a v neposlední řadě se naučíte meteority rozpoznávat. Že jsou všechny stejné? Ani náhodou! Představte si, že z jednoho kousku meteoritu umíme my lidé vystopovat, jak je naše Země stará ale také to, z čeho se skládají jiné planety. Dál už nečekejte a vydejte se s námi na velké meteoritické dobrodružství. Věřte, že to stojí za to!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit

Recenze

kritiky.cz - Kameny z vesmíru

...„Máte doma malého vědátora? Zajímá se o vesmír? Tak právě jemu je určena publikace Kameny z vesmíru, jejíž autorem je Pavel Gadzbyl a ilustroval ji Jakub Cenkl.“...
NAPIŠTE NÁM