EN

Královna Noc

Lucie Novotny


Velká obrázková knížka přináší dětem úplně nový pohled na to, co se děje, když v noci právě spí. Neobyčejné dobrodružství, které bude bavit celou rodinu!
Královna Noc rozhodně není jen tak ledajaká královna. Je to bytost, jež se rodí za soumraku a umírá s prvním ranním rozbřeskem. Je spravedlivá, moudrá a má i svoje kratochvíle. Zná své poslání. A ví, že vše ve vesmíru pracuje podle pevného řádu a v dokonalém souladu. Malá holčička Mančinka, která se bojí tmy, se o tom všem přesvědčí na vlastní oči. Noční hvězdné dobrodružství, jež na ni čeká v našem pohádkovém příběhu, jí pomůže porozumět, jak to vlastně s jejím strachem ze tmy ve skutečnosti je.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr pohádka
Jazyk čeština
Počet stran 40
EAN 9788076910027
Datum vydání 13.04.2023
Věk od 6
Formát 215x280 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,458
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Královna Noc rozhodně není jen tak ledajaká královna. Je to bytost, jež se rodí za soumraku a umírá s prvním ranním rozbřeskem. Je spravedlivá, moudrá a má i svoje kratochvíle. Zná své poslání. A ví, že vše ve vesmíru pracuje podle pevného řádu a v dokonalém souladu.

Malá holčička Mančinka, která se bojí tmy, se o tom všem přesvědčí na vlastní oči. Noční hvězdné dobrodružství, jež na ni čeká v našem pohádkovém příběhu, jí pomůže porozumět, jak to vlastně s jejím strachem ze tmy ve skutečnosti je.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM