EN

Legendy akčního filmu

Václav Rybář, Matěj Svoboda


Kompaktní bichle o váze McClaneovy beretty nabitá ostrými fakty. Nutnost pro všechny fandy žánrovek!
Připravte se na ten nejsilnější kalibr – akční hrdiny! Tváří se drsně, kosí nepřátele, hláškují jak o život, zastavují letadla holýma rukama a líbat umí tak, že taje nejedna křehká blondýnka. To jsou oni: Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Sylvester Stallone, Bruce Lee, Clint Eastwood a další… všichni už si na vás brousí zuby i taktické nože, mačety či katany. Během této testosteronem nabité jízdy poznáte kultovní hrdiny ze všech stran a z pohodlí první řady zažijete i třaskavé historky z natáčení.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 312
EAN 9788076836181
Datum vydání 19.09.2024
Věk od 15
Formát 160x230 mm
Nakladatelství XYZ
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autoři úspěšných publikací Továrna na sny, Encyklopedie akčního filmu, Encyklopedie komiksového filmu, Encyklopedie fantasy filmu a Encyklopedie hororového filmu, které vyšly v našem nakladatelství a jež každý správný cinefil přečetl jedním dechem, se vracejí s tím nejsilnějším kalibrem – AKČNÍMI HRDINY! Tváří se drsně, přeskakují z auta na auto v plné rychlosti, nemilosrdně kosí nepřátele, letadla zastavují holýma rukama a líbat umí tak, že nejedna křehká blondýnka jde okamžitě do kolen... Tak to jsou oni! Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Sly, Bruce Lee, John Wayne a mnozí další. Co, kde, za kolik a s kým natočili? Co při tom řekli a jak se na koho podívali? Dozvíte se právě teď a tady...

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Václav Rybář

Václav Rybář

Vyrůstal na Rychlých šípech, Pifovi a Spider-Manovi. Když pak přišel filmový Peter Parker do kin, došlo mu, že komiksové filmy přebírají žezlo od těch akčních, a nevynechal ani jeden. Od konce 90. let píše o kultuře, lifestylu a gadgetech do různých tištěných i elektronických časopisů (Premiere, Maxim, Muži v Česku, Level, MovieZone.cz nebo Games.cz).
Zobrazit profil autora

Matěj Svoboda

Matěj Svoboda

S filmovými hrdiny strávil skoro stejně času jako s těmi komiksovými. Ale až u filmového Bladea a později X-Menů ho začalo zajímat, co se stane, když se komiksový a filmový svět protnou. A už skoro dvacet let o tom i o jiných věcech píše do časopisů jako TV Max, XB-1 a Level a na weby MovieZone.cz, Games.cz nebo Dokina.cz. Absolutní znalec komiksů tištěných i těch zapadlých filmových.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM